Fotomuntatge d'una muntanya russa de Port Aventura World i captura de la baralla en una cua del parc del dia 11 de setembre de 2023

La reacció de Port Aventura després de la baralla a cops de puny en una cua del parc

Una discussió acalorada a la fila d'una muntanya russa acaba en una violenta baralla

L'11 de setembre passat, festiu a Catalunya per la Diada, es va desencadenar una forta baralla entre els clients que feien cua d'una de les atraccions de Ferrari Land.

Port Aventura World: 5,1 milions de turistes el 2022

Port Aventura és un dels parcs més visitats de tot el país. El recinte se situa davant d'altres grans atraccions turístiques, arribant a superar el Parc Güell de Barcelona i fins i tot la Sagrada Família.

El 2017, el parc va obrir Ferrari Land amb noves atraccions, sent una d'elles la muntanya russa més alta de tot Europa . És evident que amb aquesta atracció, el parc s'omple amb molta facilitat i les cues poden durar fins a hores.

Els treballadors de Port Aventura estrenen la nova atracció, 'Uncharted'
Port Aventura és un dels punts més turístics de la Costa Daurada | @Portaventura_ES, Twitter

Intenten colar-se a la cua

És concretament en una de les atraccions de Ferrari Land que es va desencadenar una acalorada discussió que va acabar a cops de puny.

Un grup d'homes va intentar colar-se a la cua d'una muntanya russa quan un dels integrants de la fila els va recriminar les accions i la cosa va anar escalant ràpidament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Una Diada Violenta

Segons els testimonis, quan un dels clients els va dir que havien de respectar el torn i fer fila, els assaltants van començar a insultar-lo.

El grup que intentava colar-se va començar a colpejar els que es trobaven a la cua, insultant-los i provocant la gent del voltant.

La persona que va penjar el vídeo va destacar l'absència de seguretat al parc. «Et gastes els diners per passar-t'ho bé i et trobes amb aquesta xusma sense protecció», va criticar amb les imatges de la baralla.

«Reprovem i denunciem qualsevol comportament violent»

El Periódico de Catalunya es va posar en contacte amb Port Aventura i des del parc es comunica que volen vetllar per la «màxima seguretat de tots els visitants».

Respecte a l'acte de violència que es va produir a les seves instal·lacions, asseguren que «quan es va tenir constància de l'incident, es va actuar de manera ràpida i contundent expulsant immediatament del parc les persones que van participar en aquest altercat».

Des de Port Aventura World informen que «tota la informació del cas ja està en mans dels Mossos d'Esquadra».