Imatge d'un missatge que una treballadora de Port Aventura va donar a una visitant del parc el 3 de setembre de 2023

Va a Port Aventura i una treballadora li dona un paper amb un missatge: «Em graven»

"M'acaba de donar això una treballadora del Port Aventura", diu la noia

Port Aventura és notícia. Ho és perquè els propietaris del parc han decidit posar-lo a la venda, però també per la baralla que es va viure el cap de setmana passat en una de les cues de Ferrari Land.

El parc va condemnar els fets i va assegurar que va fer fora del recinte els agressors. Ara, però, per les xarxes socials circula un altre missatge sobrePort Aventura, i molt més enigmàtic que els anteriors.

La usuària @softluuu a Twitter ha compartit l'experiència que va tenir a Port Aventura el 3 de setembre passat. En un breu post a la xarxa social, la jove mostra un missatge que, segons ella, li va donar per una treballadora del parc.

En aquest, es pot llegir: "Bon dia! o Bona tarda! Quan arribi al torniquet, doni aquest paper al meu company. Gràcies!".

Missatge al qual la usuària afegeix: "A mi em graven. M'acaba de donar això una treballadora de Port Aventura".

Port Aventrura, a la venda

Els propietaris de Port Aventura World han posat a la venda el parc temàtic per una xifra de 1.000 milions d'euros. El parc, un dels més famosos del món, propietat del fons KKR i la família Bonomi, estarà a la venda, segons va informar el portal Cinco Días.

La venda de Port Aventura es deuria al bon moment que travessa el parc. Doncs després de la pandèmia de la Covid, l'espai s'ha revalorat obtenint rècords de visitants aquests darrers anys.

Port Aventura va aconseguir 5,2 milions de visitants l'any 2019, l'any previ a la Covid. Superant tots els registres, el 2022 es van registrar fins a 5,3 milions de visites.

Cal ressenyar que la de Port Aventura és una inversió constant. Doncs aquest darrer any el parc temàtic ha inaugurat una atracció basada en el videojoc i posterior pel·lícula protagonitzada per Tom Holland, Uncharted. L'atracció es troba a la zona del 'Fart West' i és la cirereta a un any que Port Aventura espera tancar amb més xifres de visitants que el 2022-