Imatge d'una baralla a la cua d'una atracció de Port Aventura l'11 de setembre de 2023

Violenta baralla a cops de puny a la cua d'una atracció a Port Aventura

Pel que sembla, el grup assaltant s'hauria intentat colar

Surrealista moment a Port Aventura. El parc d'atraccions ha viscut aquest cap de setmana una situació totalment dantesca després que un grup de persones es barallessin a cops de puny en una de les cues del parc.

Segons sembla, els fets van passar a la cua d'una muntanya russa a l'espai de Ferrari Land. Allà, un grup de persones va intentar colar-se i, segons sembla, un altre grup els va cridar l'atenció. La reacció d'aquests va ser plantar-los cara i començar una baralla a cops de puny el grau de violència dels quals va fregar límits insospitats.

Després de discutir verbalment, el grup de persones que s'havien colat va començar a barallar-se al crit de "maricons" i "veniu aquí". Els assaltants, veient que les altres persones marxaven de la cua, van començar a fer tota mena de gestos ofensius cap a ells.

"Sense protecció"

Va ser la queixa de la persona que va penjar la baralla a les xarxes socials. "Et gastes els diners per passar-t'ho bé i et trobes amb aquesta xusma sense protecció. I Port Aventura, barat no és. Ningú de seguretat vigilant, cap responsable del parc...", diuen.

Ara com ara, el personal del parc Port Aventura encara no s'ha pronunciat sobre els fets. La baralla ha generat gran enrenou a les xarxes socials i van ser molts els que van comentar que no entenien la poca presència de seguretat a la cua.

Després de la baralla, els assaltants van continuar esperant per pujar a l'atracció mentre que el grup atacat va fer cua.