Fotomuntatge d'un agent dels Mossos d'Esquadra d'esquena i una foto d'arxiu d'un lladre agafant amb la mà una maqueta d'una casa

Els Mossos alerten de l'estafa que cada vegada enganya més gent: «No el deixis entrar»

Els agents avisen d'una altra estafa molt freqüent a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra tornen a alertar la població. Aquesta vegada, per una estafa que cada cop és més freqüent a Catalunya. I és que són molts els delinqüents que no descansen ni en època de vacances.

De fet, aprofiten aquest període per agafar les víctimes desprevingudes. Els Mossos són conscients que l'estafa dels falsos revisors està en auge.

I han volgut alertar la ciutadania. Es tracta d'un tipus d'estafa en què els delinqüents fan passar per revisors. D'aquesta manera, entren ràpidament a casa teva i aprofiten per aconseguir tots els teus diners.

Els Mossos alerten: l'estafa dels falsos revisors

Els Mossos d'Esquadra han tornat a alertar la població d'una estafa. I és que és una que es dona amb freqüència. Especialment, i com ha alertat el cos policial, amb les persones d'edat avançada.

«Alerta amb els falsos revisors. La nostra companya t'explica com evitar ser víctima d'aquest furt», han informat a través del seu compte de Twitter acompanyat d'un vídeo.

Per fer l'estafa, els delinqüents es fan passar per un revisor, que resulta ser fals. I, així, aconsegueixen entrar a casa teva fàcilment i ràpida.

Per això, els agents expliquen que «si ve un revisor sense avís oficial, no el deixis entrar». En aquest cas, amb una gran probabilitat, es podria tractar d'un intent de robatori. «Truca abans a la teva companyia per assegurar-te. No paguis res»

Pla detall dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos demanen especial cura a la gent gran | Mossos d'Esquadra

«Si no hi ha avís previ, no hi ha revisió»

Els Mossos han incidit que els revisors no poden accedir a casa teva sense avís previ. Per tant, si algun es presentés al teu domicili sense haver-t'ho notificat amb anterioritat, podria tractar-se efectivament d'una estafa.

«Recorda: si no hi ha avís previ, no hi ha revisió», han tornat a remarcar els Mossos d'Esquadra a través del seu compte oficial de Twitter.

També han aprofitat per recordar la vulnerabilitat de les persones grans. «La gent gran són les víctimes principals d'aquesta mena de delictes. Cuida els teus i informals d'aquests consells».

Han finalitzat el vídeo informant que, en cas de ser víctima d'aquesta estafa o de qualsevol delicte, cal trucar al 112 i denunciar-ne els fets.