Imatge d'un incendi al carrer Aragó, a Barcelona

Incendi ara mateix en ple Eixample de Barcelona

Diverses dotacions dels bombers treballen per apagar l'incendi

Nou incendi a Barcelona. Després que aquest dilluns es decretessin dos incendis al centre de la ciutat, en aquests moments una gran columna de fum ha fet saltar totes les alarmes.

I és que un incendi s'està desenvolupant ara mateix a l'Eixample de Barcelona. Concretament, en un edifici d'oficines al carrer Roger de Flor amb Aragó col·lapsa el centre de la ciutat. Es tracta de l'edifici on hi havia l'antiga seu del diari Tele/eXpress, segons ha avançat Barna diario.

El foc s'ha originat cap a les 09.40 hores al 390 del Carrer d'Aragó, a la Dreta de l'Eixample. Fins ara s'han desplaçat set unitats dels Bombers de Barcelona, que estan treballant per apagar el foc.

Hi havia diverses persones a l'interior

Segons s'ha pogut saber a través de diversos usuaris de Twitter, el foc ha tingut lloc a la tercera planta de l'edifici, per causes que encara no es coneixen. En aquell moment hi havia diverses persones treballant a l'interior, les quals han hagut de ser desallotjades a causa de la ràpida propagació del foc.

En aquests moments, efectius de la Guàrdia Urbana estan controlant el trànsit. S'han tallat dos carrils del carrer Aragó, per la qual cosa s'estan registrant grans retencions. A més, les flames han provocat una gran columna de fum, per la qual cosa es recomana evitar la zona, ja que hi ha molt de fum a l'ambient.

El tercer incendi en 24 hores

Aquest dilluns va ser un matí complicat a Barcelona, dos incendis van tenir lloc al centre de la ciutat. Primer, un incendi va calcinar un edifici situat al Raval a les 09.08 hores, va deixar diversos ferits. Més tard, un incendi al pàrquing Saba de la Plaça Urquinaona va obligar a tallar el trànsit.