Imatge d'una ambulància a Barcelona

Mor un home en un tràgic accident laboral a Catalunya: ha caigut en un pou

El SEM no ha pogut fer res per reanimar l'home

Tràgic succés a Catalunya. Un home ha mort aquest dilluns al matí en un accident laboral. Els fets han tingut lloc a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), al límit amb Sant Joan Despí.

Concretament, en una obra als terrenys de l'antiga fàbrica de Montesa, segons ha informat l'Ajuntament. L'home estava treballant en la construcció d'un bloc de pisos quan s'ha precipitat uns tres metres dins d'un pou.

Cap al lloc s'han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar-li la vida a l'home.

També s'han traslladat al lloc de l'accident efectius dels Mossos d´Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat, Policia Local i Protecció Civil.

No han pogut reanimar-lo

Un home ha perdut la vida aquest dilluns al matí en un tràgic accident laboral. Ha succeït a l'antiga fàbrica de Montesa, a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat).

L'home hauria caigut uns tres metres en un pou mentre estava treballant, segons ha informat El Caso. Tot i que els serveis d'emergències s'han traslladat ràpidament a la zona, no han pogut fer res per salvar l'home. La víctima ha acabat perdent la vida a conseqüència de l'accident.

També hi ha hagut la presència d'efectius dels Mossos d'Esquadra, Bombers, Policia Local i Protecció Civil. El consistori ha traslladat el condol a la família i amics de la víctima.

En aquesta zona s'està construint l'Àrea Residencial Estratègica (ARE) Montesa, concretament al sector anomenat 'Rayo Amarillo' del municipi.