Muntatge fotogràfic entre una imatge d'agents dels Mossos d'Esquadra i en Pol, un desaparegut

Troben el Pol, el noi de 21 anys desaparegut des de fa una setmana a Catalunya

El jove va desaparèixer dijous passat

En Pol, el jove de 21 anys que va desaparèixer el 31 d'agost passat a Parets del Vallès, al Vallès Oriental, ha estat localitzat aquest dilluns al matí sa i estalvi. Fonts dels Mossos d'Esquadra han comunicat que ho han trobat estable cap a les 12 hores del matí.

«Pol ha estat localitzat sa i estalvi. Moltes gràcies per la vostra col·laboració», ha indicat el cos.

Pol va ser vist per darrera vegada, oficialment, a Parets del Vallès i la seva família va denunciar la seva desaparició als Mossos d'Esquadra cap a la una del migdia. Segons va informar el cos de la policia catalana, el noi feia 1,70 m d'alçada i tenia el cabell castany o bru.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Quatre dies desaparegut

En Pol ha estat quatre dies desaparegut. Tot i que els Mossos no han indicat els motius pels quals hauria desaparegut, el jove ja ha estat localitzat.

«Home de 21 anys desaparegut el 5 d'agost a Parets del Vallès. Fa 1,70 m d'alçada, complexió prima, pèl castany o bru», va indicar el cos.

«Vesteix roba esportiva. Té un tatuatge a l'avantbraç esquerre d'unes ales en blanc i negre i les lletres RGAL. Ajuda'ns a trobar Pol», van compartir els Mossos el 31 d'agost passat.

Recomanacions dels Mossos

Els Mossos d'Esquadra han emès una sèrie de recomanacions per actuar en cas que un familiar o amic hagi desaparegut. El primer pas és denunciar-ho ràpidament, ja que les primeres hores són fonamentals per seguir el rastre del desaparegut.

A Catalunya, es pot denunciar a qualsevol comissaria dels Mossos o a qualsevol de les locals. En el moment de la desaparició cal facilitar la informació següent: fotografia recent, descripció detallada, característiques físiques, roba que portava en el moment de la desaparició, dades identificatives i informació rellevant.