Pla detall dels Mossos d'Esquadra

Apareix el cadàver d'un home en un edifici en obres a Catalunya

El cos sense vida es va trobar al costat d'una grua

Macabra troballa dels Mossos d'Esquadra. Aquest dilluns, agents de la policia catalana, han localitzat el cos sense vida d'un home a Lleida. Tal com afirma El Segre, el cos sense vida va ser localitzat a l'interior d'un edifici a mig construir a l'avinguda Miquel Batllori, al Parc de l'Aigua.

El mitjà assegura que, segons les primeres informacions proporcionades pels Mossos d'Esquadra, el cos no presentaria signes de criminalitat. A més, la víctima podria ser un home sense sostre de mitjana edat, que ja faria uns dies que estaria mort.

El cadàver era al costat d'una grua

Aquest dilluns passat, 4 de setembre, els Mossos d'Esquadra, al voltant de les 09.00 hores del matí, es van personar fins a la finca situada entre les avingudes Miquel Batllori i Fontanet de la capital del Segrià en ser alertats per la troballa un cos sense vida.

El cadàver va aparèixer entre uns matolls, al costat d'una grua d'obres. Segons afirma el medi lleidatà, en aquest edifici, el qual ha quedat a mig construir, pernocten diverses persones sense llar. Fins al moment, no han transcendit més detalls sobre el succés i es desconeixen les causes de la mort.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El cos no presentava signes de violència

En la primera inspecció ocular del cadàver, els Mossos d'Esquadra no van evidenciar signes de violència. Tot i això, el cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal per practicar-li l'autòpsia, la qual serà determinant per esclarir els fets i conèixer la causa real de la mort.

D'aquesta manera, estarem pendents del resultat de l'autòpsia i de com avança la investigació dels Mossos d'Esquadra.