Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

Les 7 novetats de Lidl al juny que no esperaves trobar-te

La cadena alemanya no ha deixat ningú indiferent amb aquestes novetats

Lidl ens ha tornat a sorprendre, és a dir, als clients. I aquesta vegada, amb uns productes força inesperats, però aplaudits. Com és comú a les seves botigues, la cadena alemanya ha incorporat una sèrie d'articles amb què no comptava abans.

A més a més, no són productes qualssevol, sinó uns que gairebé tot consumidor voldria comprar. I per si no n'hi hagués prou, no se centren només en una secció, sinó que són articles d'alimentació, cosmètica, cuina...

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Les últimes novetats al catàleg de Lidl

A continuació, recollim en una llista tots aquells productes que Lidl ha incorporat recentment a les seves botigues.

1. Xoco avellana

Per només 1,05 euros, els clients de Lidl podran gaudir d'una deliciosa rajola de xocolata, que conté 100 grams del producte. I el més nou d'aquest dolç és el seu sabor, ja que és similar al praliné d'avellanes.

De fet, en algunes xarxes, ja s'ha viralitzat aquest producte i molts clients han manifestat tenir la intenció d'aconseguir-lo. I és que, al capdavall, qui no voldria donar-li una oportunitat a aquesta xocolata tan apetitosa?

2. Productes de la setmana italiana

Tot i que és cert que es tracta d'uns productes que només estan per temps limitat, els productes italians sempre triomfen a Lidl. Per això, durant aquests dies, és possible fer-se amb diferents tipus de pasta, salses, postres...

Així que, si ets fan de la cuina italiana, aquesta és la teva oportunitat per emportar-te a casa els millors articles. I el millor de tot, a un preu molt assequible, per això, no és estrany que aquests productes volen només posar-los als prestatges.

3. 'Gyozas' de pollastre

I per als amants del menjar asiàtic, també hi ha cabuda a Lidl. Així és, en aquesta ocasió, la cadena alemanya ha sorprès als seus clients amb la inclusió d'aquestes 'gyozas' de pollastre de la marca 'Vici'. Els clients que hi estiguin interessats podran adquirir el paquet de 400 grams per 3,69 euros.

4. Tallador de pizza

Per 3,99 euros, Lidl ofereix als seus clients un tallador de pizza molt cridaner, ja que només cal fixar-se en el seu aspecte. El tallador d'una pala desmuntable per servir directament la porció, per la qual cosa té un efecte 2X1. Tal ha sigut l'efecte que ha causat en els seus clients, que ja no és possible comprar-lo de forma en línia.

Muntatge amb una imatge d'una botiga de Lidl de fons i les tisores especials per tallar pizza
Lidl ha posat a la venda aquest tallador i està arrasant | España Diario TIPS

5. Xocolata desfeta

I si ets dels que gaudeix d'una bona tassa de xocolata, no et pots perdre aquest producte per 1,59 euros. Pertanyent a la marca 'Fin Carré', podràs prendre-t'ho en qualsevol moment del dia.

6. Raspall interdental

A la secció de productes d'higiene personal, també podràs trobar nous raspalls interdentals de la marca 'Dentalux'. En aquest cas, el preu de cada paquet és d'1,45 euros.

7. Cosmètica natural

Sota la seva marca blanca 'Lupilu', Lidl posa a la venda productes enfocats a la cura dels nadons, com pot mitjançant l'alimentació 100% bio o l'ús de cosmètica natural. Per això, els clients de la cadena de supermercats poden aconseguir productes com a cremes per 2,99 euros.