La Sirena obre 2 botigues i contracta 300 persones en plena crisi del coronavirus

La companyia ha reforçat així el seu personal per a garantir el correcte funcionament dels seus més de 250 botigues

La Sirena ha contractat 300 persones en plena crisi del coronavirus | Cedida

La cadena d'aliments congelats La Sirena ha contractat a 300 persones durant els mesos de març i abril, en plena crisi pel coronavirus, conformant una plantilla de 1.200 empleats. La companyia ha reforçat així el seu personal per a garantir el correcte funcionament dels seus més de 250 botigues, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

En el marc del seu pla d'obertures, La Sirena ha anunciat dos nous establiments: un d'ells en el centre de la ciutat de Tarragona i l'altre a Esparreguera (Barcelona), que han suposat una inversió de més de 400.000 euros i donaran ocupació a set persones.

Mercadona dona 8.000 kg de llenties al Banc d'Aliments

Paral·lelament, Mercadona ha donat aquest dimarts 19 de maig 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de les comarques de Lleida. Un lliurament que se suma al que la companyia valenciana fa diàriament als menjadors socials de les comarques lleidatanes i amb els quals col·labora de forma habitual com són el menjador social de la Fundació Jericó i la Llar Sant Josep on, fins ara, s'han donat 19.500 quilos de productes de primera necessitat.

La donació de llenties que la cadena de supermercats ha fet avui, forma part de les que està realitzant a causa de la situació excepcional que s'està vivint en aquest moment pel coronavirus. Així doncs, des del passat 27 de març s'han lliurat prop de 397.000 quilos d'aliments a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques d'arreu de Catalunya, l'equivalent a 6.700 carretons de la compra.


Comentaris

envia el comentari