Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Línea de cajas de Mercadona

Un 'snack' de Mercadona, entre els més venuts de tot Espanya

La companyia va reduir les vendes d'aquest producte durant el confinament, però ara torna a ser el preferit dels clients

Imagen promocional de las rosquilletas de Mercadona
Mercadona torna a batre rècords amb un 'snack' senzill però que triomfa entre els clients | Mercadona

Sens dubte, Mercadona ens ha conquistat a tots amb els seus productes i sobretot amb els seus aperitius ràpids i fàcil de transportar. No obstant això, aquesta temporada n'ha destacat un especialment: les ‘rosquilletes’, uns snacks enfornats de pa que han aconseguit vendre's pràcticament a la velocitat de la llum.

Les ‘rosquilletes’ són des de fa un temps un dels productes estrelles del supermercat valencià. Amb una venda total de 33.388 paquets diaris, no hi ha ningú en la terra que encara hagi quedat sense provar aquest deliciós snack.

Les varietats més venudes

Encara que les de pipes són les preferides pel públic, la veritat és que les de formatge no es queden enrere. A aquestes dues varietats, les més venudes, cal afegir-hi les de fruita seca, cereals i espelta.

El Proveïdor Totaler Anitin és l'encarregat d'elaborar aquestes delicioses ‘rosquilletes’valencianes, conegudes en tota Espanya com palets de pa enfornats o bastons de pa.

Sigui com fos, la veritat és que Mercadona ha sabut adaptar-se totalment a tot allò que li sol·licita l'usuari. A aquestes ‘rosquilletes’s'uneixen productes tan venuts com l'edame, les boles de formatge o les cremes antiarrugues, productes que ja són pràcticament un imprescindible en la nostra llar.

Sembla, que finalment el que ha començat com un experiment, ha acabat per col·locar-se en un dels productes més venuts en el Mercadona de pràcticament totes les ciutats espanyoles.

Mercadona adapta les seves vendes depenent de la situació geogràfica

Sens dubte, el supermercat ha aconseguit que aquestes ‘rosquilletes’ no sols siguin un aperitiu d'allò més apetible per als valencians, que solen mullar-les amb orxata, sinó per a tota Espanya. En funció de les diferents zones geogràfiques, Mercadona ofereix uns sabors o altres adaptant-se així als gustos de les diferents regions del país i les seves tradicions.

Aquesta notícia contrasta casualment amb la publicada durant el mes d'abril passat, on la cadena assegurava que a causa del Covid-19 les vendes de ‘rosquilletes' i coques havien caigut en picat.