Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la façana exterior d'un supermercat Lidl

Cues per comprar al Lidl un producte deliciós que costa menys de 3 euros

Amb aquesta jugada la cadena alemanya pretén guanyar-se la fidelitat dels seus clients

Imatge de la façana exterior d'un supermercat Lidl
Lidl llença la casa per la finestra amb la nova secció de formatgeria | Catalunya Diari

Lidl és una cadena de supermercats alemanya que destaca per la qualitat i el bon preu dels seus productes. No és d'estranyar llavors que la nova categoria de formatges gurmet espanyols i internacionals hagi conquistat als consumidors de la cadena en molt poc temps. 

La 'Formatgeria de Lidl' va ser tot un èxit durant la quarantena, un període en el qual les «vendes d'aquesta secció van augmentar un 50%», segons ha assenyalat el gerent de compres FMCG de Lidl Espanya, Jaume Rivera.

Durant un acte de presentació online, el gerent ha volgut destacar que l'objectiu de la cadena és convertir-se en «la referència dels amants del formatge». Per a això, la seva selecció de formatges gurmet per menys de 3 euros la unitat s'estendrà per totes les 609 botigues de Lidl a Espanya.

Les 20 referències de formatges gurmet del Lidl per menys de 3 euros

Fins al moment, es poden trobar 20 classes diferents de formatges, deu espanyols i deu internacionals. Entre els de procedència nacional, es troben quatre formatges espanyols de Lidl reconeguts per la seva qualitat en el prestigiós certamen World Cheese Awards 2019.

A més trobem algunes referències amb denominació d'origen, com són la DO Idiazabal i DO Formatge Manxec.

No obstant això, l'objectiu de la cadena és continuar desenvolupant més formatges i anar incorporant-los a la secció gurmet de cada botiga. «Les 20 referències no és el topall, sinó que s'aniran afegint més» assegurava Jaume Rivera.

El boom dels formatges a Espanya

Amb preus entre els 0,99 i 2,39 euros el tascó de 100 grams, l'èxit d'aquests formatges està completament garantit. Es tracta d'un producte que està a l'alça al nostre país, per la qual cosa l'aposta de Lidl és segura i està dirigida a afermar a la cadena com un referent del mercat actual en aquest sector.

<`p> En aquesta categoria, la companyia alemanya ja és el segon retailer en quota de mercat al nostre país (7,7%) i espera créixer en els pròxims mesos gràcies a aquest últim moviment.

La categoria de formatges a Espanya va créixer en valor un 19,5% de gener a juliol de 2020, per la qual cosa s'ha consolidat com un producte fonamental en la cistella de la compra dels espanyols.