Lidl avança als seus adversaris amb un revolucionari producte de tres euros

La crema facial antiarrugues també equilibra els tons de la pell i ajuda a millorar el seu aspecte

Crema facial Skin Foodies del Lidl
Lidl s'ha avançat a altres adversaris amb aquest producte antiedat | Lidl

La guerra per les vendes de productes de cosmètica dels supermercats no cessa i aquesta vegada ha estat Lidl el que s'ha avançat als seus adversaris amb un producte que costa tan sols 3 euros. Es tracta de la crema facial amb rosa silvestre Skin Foodies.

La crema facial amb rosa silvestre de Skin Foodies és una crema antiarrugues de dia que es caracteritza per regenerar i recuperar la pell reduint les línies d'expressió i les arrugues. De fet, la seva principal virtut és que és capaç de regenerar pells amb signes de l'edat gràcies als seus actius.

A més, ajuda a reduir l'aparició de les arrugues, recupera la seva elasticitat des del primer ús i estira la pell, de manera que redueix les petites imperfeccions que apareixen a mesura que ens fem grans.

Moltes propietats

La crema facial antiarrugues també equilibra els tons de la pell i ajuda al fet que millori el seu aspecte. Hidrata la pell i la protegeix al llarg de tot el dia, a més de reduir la sensació de tibantor i de rigidesa.

La crema facial amb rosa silvestre Skin Foodies es ven en envasos de 50 mil·lilitres i la pots trobar al supermercat Lidl per tan sols 3 euros. Segons informen en l'embalatge, la forma d'aplicació de la crema és la següent: s'ha d'aplicar diàriament al matí, sobre la pell neta de la cara i el coll. Es recomana el seu ús abans del maquillatge, tan sols una fina capa.

A més a més, el producte té fins a un 95% d'ingredients d'origen natural, i la seva aplicació és apta per a vegans, informa l’empresa. És una crema que respecta tant la pell com el medi ambient, gràcies als seus actius de caràcter natural.

Manca d'una textura grassa i té una aroma suau i fresc. A més, és perfecta per a tot tipus de pells i l'aplicació de la crema és molt senzilla. És per això que Lidl ha aconseguit que la nova crema facial amb rosa silvestre Skin Foodies ha aconseguit fer-se un buit entre els productes de cosmètica que s'utilitzen diàriament.


Comentaris

envia el comentari