El nou producte cosmètic de Mercadona que està tenint èxit absolut

La companyia valenciana ven més de 3.000 unitats diàries per 3.5 euros cada unitat

Mascareta d'argila verda de Deliplus que es pot comprar a Mercadona
Aquesta és la mascareta d'argila verda de Deliplus que està triomfant entre els clients de Mercadona | castelloninformacion.com

Mercadona continua triomfant en l'àmbit de la perfumeria. Un dels productes més demandats és la mascareta d'argila verda de Deliplus, un complement nou d'higiene personal que està pensat per a la neteja de les pells grasses o que tenen tendència al fet que aparegui acne. Mercadona ha venut més de 3.000 unitats diàries d'aquesta màscara per un preu de 3.5 euros.

Gràcies a la combinació dels seus actius, sumat al zinc-PCA i l'argila verda, que són dos ingredients summament utilitzats en productes destinats per a pells grasses, la màscara d'argila equilibra l'excés de greix en la pell de la cara, així com minimitzen els punts negres i deixen una pell rejovenida, purificada i renovada.

És a la Pobla de Vallbona (València) on RNB, el proveïdor, produeix aquesta mascareta de Deliplus en format de 100 ml. Per a tractar d'aconseguir un producte el més perfecte possible, ha estat sotmès a un procés d'innovació conjunt amb els clients, que han col·laborat fins a aconseguir el resultat més satisfactori possible.

Recomanacions per un correcte ús de la mascareta

Així, després de l'èxit que han tingut amb les mascaretes de Montagne Jeunesse, Mercadona s'ha llançat de ple a apostar per aquest cosmètic. La màscara d'argila verda s'ha d'aplicar en les zones en les quals la problemàtica sigui major, que normalment solen ser el front, el nas i la barbeta.

Mercadona recomana no utilitzar elements de metall per a utilitzar la màscara d'argila verda de Deliplus, ja que podria perdre les seves propietats beneficioses per a la pell. Recomanen aplicar-la sobre els dits i repartir-la per les zones més sensibles de la nostra pell.

En l'envàs trobem que la recomanació sobre quan aplicar-nos el cosmètic és d'una o dues vegades per setmana, sobretot sobre la pell neta. Així, després d'aplicar-nos una capa de la màscara d'argila verda evitant el contorn dels ulls i els llavis, hem de deixar-la actuar durant 10 o 15 minuts. Passat aquest temps, recomanen que s'aclareixi amb aigua tèbia o amb una petita esponja.

Com és costum en Mercadona, renova la seva línia de cosmètics low cost amb freqüència i aconsegueix que els seus productes es trobin entre els més venuts del mercat en l'àmbit de la perfumeria i de la cosmètica. De fet, l'èxit de la mascareta d'argila verda de Deliplus ha tingut tant d'èxit, que ja són diversos blogs de bellesa els que recomanen el seu ús.


Comentaris

envia el comentari