Una botiga eficient de Mercadona inaugurada a la ciutat de Tàrrega, amb el logo verd i arbrat al voltant

Mercadona obre a Tàrrega un revolucionari model de botiga eficient

Compta amb tota mena de novetats, amb un marcat accent ecològic que pretén estalviar fins a un 40% de consum energètic

Mercadona  ha inaugurat aquest dilluns un nou supermercat eficient a Tàrrega, a la comarca de l'Urgell, en el qual ha invertit sis milions d'euros. El nou establiment, situat en el número 18 de l'avinguda de Barcelona, comporta el tancament del supermercat situat en el número sis de la mateixa via, ja que aquest no s'adaptava als estàndards de qualitat i comoditat, ha informat Mercadona en un comunicat.

Mercadona preveu invertir 140 milions d'euros a Catalunya aquest 2020

En la construcció del nou establiment han participat 46 proveïdors, que han donat feina a 120 persones durant la fase de les obres. Aquest supermercat forma part del pla inversor de Mercadona a Catalunya previst per aquest 2020 i que està dotat amb un total de 140 milions d'euros.

La companyia ha garantit la plantilla ja existent, que ascendia a 41 persones, i ha generat vuit nous llocs de treball, arribant als 49 empleats. Actualment, la cadena de supermercats compta amb un total de 251 establiments en la comunitat catalana i dona feina a 13.580 treballadors.

Un local completament eficient amb moltes novetats a Tàrrega

El nou establiment presenta millores que acabaran beneficiant tothom, des dels 'Caps', que és com són coneguts internament els clients de la cadena valenciana, com els treballadors, els proveïdors i la societat. En aquest sentit, han estat inaugurades una nova secció de xarcuteria, amb pernil al tall i envasament, una góndola central a la secció de perfumeria per a cosmètica especialitzada i un servei de suc de taronja acabat d'esprémer. Això no és tot, ja que Mercadona també ha estrenat una nova secció de forn, amb màquina per a tallar el pa i pastisseria refrigerada, especialitats de sushi i una exposició de peixateria completament nova per als productes de conquilla. Però, sens dubte, la gran novetat és l'arribada a la capital de l'Urgell de la secció 'A punt per Menjar', amb 35 plats preparats per emportar que, de fet, pràcticament es dupliquen perquè molts d'ells es poden personalitzar. 

Pel que fa al disseny de l'establiment, compta amb una varietat renovada de colors i materials. Gràcies als espais amplis i diàfans, la llum natural és la protagonista indiscutible. A propòsit d'això, cal mencionar que s'han pres mesures que permeten estalviar fins a un 40% de consum energètic. Tot això, gràcies a la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, incorporació de refrigeradors horitzontals més respectuosos amb el medi ambient i sistema d'il·luminació LED, que s'adapta a l'hora del dia i la zona del supermercat.