El producte que ha venut Decathlon i té un alt risc

Una de les parts d'aquest producte pot trencar-se amb facilitat i pot, així, provocar caigudes perilloses

Fotografia d'un establiment de Decathlon
Decathlon adverteix sobre el problema greu amb un dels seus productes | Cedida

Decathlon ha alertat als seus clients d'un error en un dels articles que poden adquirir-se a les seves botigues físiques i en línia. Utilitzar aquest producte distribuït per la filial del grup francès Mulliez pot posar en risc l'usuari per culpa d'un defecte en la seva fabricació. El tub frontal d'un dels seus patinets no funciona com cal. Aquest defecte pot ocasionar caigudes durant la circulació, ja que pot trencar-se amb facilitat.

El model de patinet afectat és el Revoe Revolt R. A través d'un comunicat, l'empresa ha informat quines són les unitats d'aquest producte de mobilitat autopropulsat per un motor elèctric que s'han vist perjudicades.

Unitats amb peces defectuoses

Els patinets de mobilitat autopropulsats per un motor elèctric venuts entre l'1 de juny del passat 2019 i el 17 d'agost d'enguany, amb referència 8523790 i números de sèrie RVORR36751904 (fabricat l'abril de 2019), RVORR36751909 (fabricat el setembre de 2019) i RVORR36751911 (fabricat el novembre de 2019) són les unitats en les quals s'ha detectat aquesta fallada.

L'empresa ha assegurat que els equips de Revoe van detectar el defecte en alguns tubs frontals durant els procediments de seguretat i qualitat. Així mateix, la marca ha pres la decisió de substituir la peça en els tallers de Decathlon en un termini d'entre 7 i 15 dies.

Per a més informació, la filial del grup francès Mulliez ha posat a la disposició dels clients un telèfon gratuït. D'aquesta manera, Al 900 100 903 els usuaris podran aclarir els dubtes que els puguin sorgir sobre aquest tema que té preocupats tant als compradors del producte com a les empreses distribuïdores i creadores d'aquest patinet.


Comentaris

envia el comentari