Imatge d'un Mercadona

Els 'snacks' de Mercadona amb menys calories: no fa falta que els evitis més

Inclou-los a la teva dieta sense tenir remordiments per por que no siguin sans

Quan volem baixar de pes, de vegades caiem en l'error que estar a dieta suposa fer un sacrifici pel que fa a l'alimentació. Sí que és veritat que hi ha aliments que no hi tenen cabuda, com poden ser aquells que contenen un alt contingut de sucres. Però, no implica que la nostra alimentació hagi de ser reduïda.

Els 'snacks' saludables són un apartat més de qualsevol supermercat. En aquesta secció, hi pots trobar diverses possibilitats per satisfer les teves ganes de donar-te un caprici. Tot i això, és possible que per a moltes persones no sigui suficient i vulguin explorar en altres apartats. Per això, hi ha productes que en tenen la versió saludable.

També és veritat que hi ha una altra possibilitat per menjar sa sense sumar calories. Aquesta no és cap altra que saber quins són els snacks que tenen poques calories i que pots trobar al llarg del teu supermercat. Per exemple, Mercadona té interessants opcions que segur que són del teu gust.

Snacks de Mercadona amb menys de 100 calories

Apunta-te'ls bé perquè et seran de molta utilitat si vols menjar alguna cosa saludable sense que impliqui sumar quilos. Tots ells tenen al voltant de 100 calories, fins i tot menys, cosa que farà que no et sentis culpable si els tens al teu armari i recorres a ells per saciar la teva gana.

1. Batut de xocolata 0% sense sucres afegits

Aquesta beguda amb sabor de xocolata només conté 37 calories, perquè no té sucres afegits. Els únics que conté són els propis dels ingredients que el componen. Per això, no t'has de preocupar si ho prens, per més que sigui un batut dolç.

Imatge de la beguda de xocolata sense sucre de Mercadona
Aquesta beguda amb gust de xocolata conté únicament 37 calories | Catalunya Diari

Un altre dels aspectes interessants d'aquest producte és que és apte per a les persones que tenen problemes amb la lactosa. Tot i això, no podran consumir-ho aquells que siguin al·lèrgics a les propietats de la llet. Es venen en un pack de 6 i cadascun té 200 ml. El preu és d'1,85 euros.

2. Postres de soja natural Alpro amb coco

Des de la casa Danone es venen aquestes postres. És un producte fermentat a base de soja, calci i vitamines afegides i és baix en sucres i greixos. Per totes aquestes característiques, no estranya el baix contingut calòric de tan sols 55 calories.

Imatge del iogur de coco Alpro de Mercadona
És un producte fermentat a base de soja, calci i vitamines afegides | Catalunya Diari

Com que és una beguda vegetal no hi ha cap problema perquè els consumeixin els qui tenen intolerància o al·lèrgia a la lactosa. A més, tampoc no suposa un problema per als celíacs. Pots comprar-lo a Mercadona per 2,60 euros en una terrina que conté 500 g. de producte.

3. Cogombrets

Si t'agrada el vinagre i no tens clar què pots menjar per no sortir-te de la dieta, estàs d'enhorabona. A la cadena de supermercats valenciana trobaràs una forma de menjar aquest tipus de productes. Aquesta no és altra que els cogombrets, que tenen únicament 19 calories.

Imatge dels cogombrets de Mercadona
Si t'agrada el vinagre i no tens clar què pots menjar per no abandonar la teva dieta, estàs d'enhorabona | Catalunya Diari

Els cogombres petits venen en un pot de 425 g., que suposen 250 g. de pes escorregut i tenen un preu d'1,50 euros. El pot, un cop l'obris, tindràs 15 dies per consumir-lo. De totes maneres, per a una millor conservació es recomana tenir-lo a la nevera.

4. Tramussos

Seguint amb l'apartat dels adobats, toca fer una altra parada. En aquest cas, als tramussos. Aquests tenen 105 calories i són un producte pasteuritzat que poden consumir els celíacs perquè no té gluten.

Imatge del pot de tramussos de Mercadona
Només tenen 105 calories. Es tracta d'un producte pasteuritzat que poden consumir els celíacs perquè no tenen gluten | Catalunya Diari

Està a la venda en un pot de 690 g. que conté 440 g. de producte escorregut. Costen 1,60 euros i per conservar-los, has de seguir les mateixes instruccions que amb els cogombres. És a dir, consumir-los en 15 dies i mantenir-los a la nevera.

5. Confitura de maduixa 0% sucres afegits

Estem davant d'un altre producte dolç que pot semblar que no és del tot adequat per a una alimentació sana. Però, compte, que confon. I és que només té 38 calories. Està fabricat amb més de la meitat de fruita i només conté els seus sucres propis naturals.

Imatge de la confitura de maduixa de Mercadona sense sucres afegits
Es tracta d'un producte dolç que pot semblar que no és del tot adequat per a una alimentació sana | Catalunya Diari

Es podria dir que té un extra de valor energètic que es redueix amb edulcorants per no pujar-hi el nombre de calories que aporta. Està a la venda en un pot de 380 grams a un preu d'1,60 euros en aquest ric sabor de maduixa.