Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d´una botiga Stradivarius i una altra d´una persona posant amb una faldilla de punt negra

He anat a Stradivarius i tinc la ganga de la temporada: la faldilla llarga més elegant

Aconsegueix un look ideal per lluir durant l'hivern amb aquesta falda que ha rebaixat Stradivarius: disponible en dos colors

Després d'una espera llarga, les rebaixes han arribat. Per fi podem fer-nos amb aquestes peces que teníem guardades a la llista de desitjos per un preu molt més econòmic. No sé vosaltres, però jo ja he fitxat diversos bàsics per lluir aquesta temporada.

A Stradivarius he trobat una faldilla de punt calat que em sembla el més. Un model que compta amb una obertura lateral, que aporta un toc força sensual. Les fashionistes ja tenen clar que incloure aquesta peça a l'armari és una opció molt encertada.

Aquest hivern aconsegueix el millor outfit gràcies a Stradivarius. Per menys de 10 € podràs combinar de desenes de maneres aquest model tan top que està rebaixat actualment.

La protagonista de l'street style

Si a tu també t'agrada seguir les tendències, segurament hauràs sentit a dir que les peces de punt calat estan a la moda. S'han convertit en les protagonistes de les passarel·les i del street style. Per això, aquestes rebaixes no he pogut fitxar un bàsic d'aquest teixit per completar la meva col·lecció càpsula.

Plànol general de la falda de punt calat de Stradivarius
Afegeix una faldilla de calat a la teva col·lecció | catalunyadiari.com

A Stradivarius he fitxat una faldilla de punt calat i la seva estètica monocromàtica és molt elegant. Una opció que s'ha posicionat com una de les favorites gràcies a la seva versatilitat a l'hora de vestir. Peces com aquesta faciliten molt l'elecció de la roba i estalvien molt de temps a l'hora de vestir-se.

Stradivarius té el tèxtil de punt calat rebaixat

Trobar gangues a rebaixes és una tasca senzilla. Només cal donar una ullada a les botigues físiques i estar una mica pendent de la pàgina web. A Stradivarius aquesta setmana he fitxat una faldilla que em sembla ideal per lluir el dia a dia.

Primer pla de la falda de punt calat de Stradivarius
La faldilla de punt de pes de Stradivarius és versàtil i còmoda | catalunyadiari.com

Una opció que combina a la perfecció amb tota mena de jerseis. En concret, us parlo de la faldilla de Stradivarius de tall midi de punt calat, que compta amb cintura elàstica. Aquesta peça posa un baix acabat amb obertura lateral i un folre interior combinat a to.

Confeccionada en 100% amb cotó per aconseguir un tacte agradable i un suau teixit. La firma ha posat a la venda aquest bàsic en dos tons diferents. D'una banda, hi ha el color negre, i de l'altra, el blanc.

Imatge de fons d'una botiga Stradivarius i dues imatges més d'una model posant amb una faldilla de la marca
Disponible en color blanc | Stradivarius

Disponible a la pàgina web de Stradivarius

Stradivarius ha posat a la venda aquest model a la pàgina web. Encara que si ho prefereixes, ho trobaràs també a qualsevol de les seves botigues físiques. Això sí, de moment es troba disponible de manera en línia, però no puc assegurar-vos quant temps més ho seguirà estant.

Plànol general de la falda de punt calat de Stradivarius
Disponible a web ia botigues físiques | catalunyadiari.com

Disponible actualment des de la talla XS fins a la L. El preu de la falda actualment és de 9,99 €. Stradivarius ha rebaixat la peça un 56%, una autèntica ganga.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.