Cartell lluminós d'una botiga Stradivarius

Només apta per a atrevides: L'original peça de Stradivarius que volarà

No trobaràs cap americana curta tan original com aquesta de Stradivarius: la seva obertura a l'esquena li atorga aquest toc especial que estàs buscant

Està clar que l'arribada del bon temps ens permet canviar per complet els nostres estilismes. Per això anhelem que arribi la temporada de primavera-estiu per renovar el nostre armari amb peces més fresques i alegres, amb colors més lluminosos, i sobretot amb estils nous i més atrevits. I amb aquesta mateixa funció, aquesta temporada trepitgen fort les americanes curtes, que tenint uns centímetres de roba menys, ens fan créixer visualment i millora qualsevol 'look'.

I és que un 'blazer' o americana curta ens afavoreixen més que qualsevol altra peça. És per això que aquesta mena de peces arriben per substituir les americanes d'estil 'oversize'. Ara, els entesos en moda les prefereixen d'aires amplis, però curtes, que el baix arribi com a molt a l'altura de la cintura i, a més, també han de ser original.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per això, la nova versió que et portem d'Stradivarius es convertirà en la preferida de la temporada, ja que té un estampat a quadres molt bonic i una obertura a l'esquena d'allò més sorprenent, sensual i original. Segueix llegint per descobrir com de bé queda aquesta americana d'Stradivarius la combinis com la combinis, ja que és un encert total.

Americana de màniga curta

Parlem d'una americana de coll 'solapa' i màniga curta amb tancament frontal amb botó. Té un detall d'obertura a l'esquena, que és el que marca la diferència amb qualsevol altra americana curta o 'blazer' que hagis vist. I el seu preu és només de 25,99 euros.

L'original peça de Stradivarius que només és apta per a les més atrevides
Americana màniga curta amb obertura a l'esquena | STRADIVARIUS

Aquesta americana curta d'Stradivarius és un original disseny amb estampat de quadres en color verd. No és ajustada i té la màniga curta, però el detall més 'fashion' és, sens dubte, l'obertura de l'esquena. A la part de darrere té un escot en pic que parteix des del coll i que és impossible no fixar-se en ell. De fet, Stradivarius ja l'està promocionant a les seves xarxes socials.

Si prefereixes un estil més clàssic, però també de màniga curta, Stradivarius té un altre model amb coll 'solapa', butxaques davanteres i tancament creuat de botons; amb el 'print' més 'cool' d'aquesta mena de peces. El que la fa diferent és la màniga curta acompanyada d'un color verd aigua marina molt afavoridor, que ja ens fa somiar amb el bon temps. Aquesta americana la tens per 35,99 euros.

L'original peça de Stradivarius que només és apta per a les més atrevides
Americana màniga curta a quadres | STRADIVARIUS

El que no podem obviar és el joc que donarà al nostre armari, ja que podrem portar-la oberta o tancada per un toc més sofisticat i elegant. També combinar-la amb uns pantalons i un 'top' a joc també d'Stradivarius per crear el 'total look' perfecte, o amb altres peces bàsiques com a pantalons texans, faldilles, vestits, botins, mocassins, sandàlies de taló, o el que se t'ocorri, perquè aquesta peça és molt versàtil.

El 'street style' i el seu aparador a través d'Instagram ha portat molts avantatges, entre les quals es pot anomenar la popularització d'estils abans desconeguts i un gran ventall d'opcions en el món de la moda. Això sense comptar la quantitat de 'influencers' que han saltat a la fama gràcies a aquesta plataforma, i que ho han fet en el món de la moda.

Però com tot, el pas del temps fa que la sorpresa s'elimini, i entre tants 'looks' tan dispars, pot resultar difícil donar amb aquesta peça realment especial que et garanteix un 'look' rodó. No obstant això, Stradivarius ho ha aconseguit amb les seves americanes de màniga curta, per tant, ara ja pots crear el teu propi estil amb aquests articles de Stradivarius, que seran les protagonistes indiscutibles d'aquesta temporada.