Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d'una dona treballant de caixera en un supermercat, amb una altra imatge d'una dona amb gest de tenir dubtes i diversos interrogants sobre el cap

Aquest és el supermercat amb els treballadors més amables i servicials de tots

Una enquesta realitzada per la consultora Bain & Company ha preguntat als clients per aquest aspecte clau

El supermercat és aquell lloc que sempre entra dins de la nostra rutina. Per això, cada cop són més les persones interessades a conèixer quin és l'establiment que ofereix els millors productes, però també on els seus treballadors ofereixen un tracte millor al client.

Per donar llum sobre l'assumpte, des de la consultora Bain & Company han dut a terme una enquesta per preguntar a diversos consumidors sobre el lloc on faran la compra. A més, les preguntes van més enllà de l'estoc o de la qualitat, tenint en compte l'amabilitat.

Aquesta és una bona manera de destronar aquelles cadenes de supermercats que són les més conegudes i, per tant, les més visitades. Altres supermercats, amb menys clientela, han sortit reforçats després d'aquesta anàlisi completa.

Consum, el supermercat amb els treballadors més amables

Una de les preguntes que s'ha estès més, i davant la qual els consumidors no han dubtat a oferir més sinceritat, és la relacionada amb el tracte que ofereixen els treballadors dels supermercats analitzats als clients.

Per fer l'enquesta, la consultora ha preguntat a les persones si se sentien ben ateses i si els dependents mostren amabilitat per solucionar problemes o respondre les preguntes.

Mà amb el polze cap amunt amb el fons del supermercat Consum
Consum destaca per l'amabilitat dels treballadors | Billion Photos, Consum

El supermercat que millor puntuació s'ha endut en aquest aspecte és Consum. Per això, els clients han valorat l'amabilitat dels seus treballadors o la facilitat per veure tots els passadissos, fent el procés de compra més senzill.

Així mateix, Consum també destaca gràcies a la seva oferta de productes frescos, que han resultat els més ben valorats per part dels clients. És a dir, compta amb una gran oferta de carn, peix i verdures.

Altres aspectes que s'han tingut en compte a l'enquesta

A més de l'amabilitat, un aspecte clau i que sol passar desapercebut, a l'enquesta també s'han tingut en compte altres aspectes. És el cas, per exemple, de la relació qualitat-preu dels productes a la venda, una gran preocupació.

Els enquestats també han tingut l'oportunitat de valorar la facilitat de compra o de pagament, la disponibilitat dels productes, la varietat de l'estoc, així com el procés de lliurament a domicili, entre d'altres.

Tenint aquests aspectes en compte, els supermercats amb millor relació qualitat-preu, varietat i disponibilitat, temps de lliurament a domicili i experiència de compra en línia són Lidl i Alcampo.