Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una rentadora amb sabatilles blanques dins i una altra d'una dona assenyalant la rentadora

El truc per rentar les sabatilles blanques a la rentadora i deixar-les com a noves

Les sabatilles blanques són les més fàcils de combinar, però també corres el risc que s'embrutin abans que d'altres

Les sabatilles blanques s'han convertit en un bàsic de la moda que fins i tot ha aconseguit destronar els sempre elegants talons. No obstant això, com més les fem servir, més risc corren de tenir brutícia, cosa que pots solucionar a la rentadora.

Què has de fer abans de ficar les sabatilles a la rentadora

Rentar les sabatilles a màquina és una cosa que es pot fer, però has de saber que necessites seguir un mètode per aconseguir el millor resultat. Abans de fer-ho, en tot cas, convé consultar l'etiqueta per veure els passos a seguir.

A més, també has de saber que, encara que pugui semblar el contrari, algunes sabatilles no es poden rentar a la rentadora. D'aquí la importància de conèixer bé el material i el procés de cura. També hi ha altres mètodes que no requereixen fer servir rentadora.

CÓMO LIMPIAR TUS ZAPATILLAS BLANCAS PARA QUE PAREZCAN NUEVAS / Asesora de imagen

El truc per deixar les sabatilles blanques com a noves

En el cas que hagis mirat l'etiqueta de les sabatilles i no hi hagi cap problema per rentar-les a màquina, hi ha un truc que t'ajudarà a deixar-les noves. Només has de seguir uns passos senzills.

¿Cómo Lavar Tenis en Lavadora? [La Técnica Más Eficaz] en 5 pasos ?

Retira els cordons i la plantilla

Aquest pas és important perquè els cordons de les sabatilles es poden embolicar. Per això, convé netejar-los a mà, igual que les plantilles. Fes servir un sabó rentaplats o un detergent líquid amb un raspall o drap suau per fer-ho.

Neteja les soles

Abans de fer servir la rentadora, feu servir un raspall suau per treure la brutícia de la sola. Així, el resultat serà molt millor.

No les rentis soles

Col·loca les sabatilles a la rentadora amb altres tèxtils, com unes tovalloles velles. Així, no es copejaran ni tampoc destenyiran.

Programa de rentatge

És també important triar el cicle de rentada adequat. Opta per un delicat i amb aigua freda i no facis servir detergent en pols. Sí que és recomanable fer-lo servir líquid, així com pastilles especials per a la rentadora.

Deixa assecar bé

No col·loquis les sabatilles blanques a l'assecadora, ja que es poden malmetre per l'alta temperatura. Millor deixa-les assecar en un espai airejat i assolellat col·locant al seu interior unes tovalloles petites perquè no perdin la forma.

Col·loca de nou els cordons i les plantilles

Després que tant les sabatilles com els cordons i plantilles s'hagin assecat del tot, és el moment de tornar-los a col·locar. Ara, les teves sabatilles blanques estaran com noves i no hauràs hagut de fer cap esforç per rentar-les.