Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga Mercadona i dos cercles vermells amb dos tipus de formatge ratllat Hacendado

Surten barats: Els 2 millors formatges ratllats de Mercadona, segons una nutricionista

Saber triar entre un formatge ratllat i un altre pot marcar la diferència en la teva alimentació de cada dia

El formatge és un d'aquests aliments imprescindibles en una gran quantitat de menjars. De segur que no pots imaginar gaudir de la teva pasta preferida sense un deliciós formatge ratllat per sobre, o la pizza que t'encanta sense el millor formatge fos.

Tanmateix, has de saber que no tots els formatges són iguals. Lluny de demonitzar l'aliment al complet, el millor és conèixer quin tipus de formatge és millor triar d'acord amb els ingredients. Cal que aquests siguin tan naturals com sigui possible.

Com triar un bon formatge ratllat

Des del compte d'Instagram @cuidarse_es_vida , la nutricionista Yor D. Andonova ha compartit una sèrie de consells interessants. En primer lloc, a l'hora d'escollir un formatge ratllat de qualitat, t'has de fixar que tingui tots els ingredients necessaris. Els més importants són els següents:

  • Llet pasteuritzada
  • Coagulant microbià
  • Ferments lactis
  • Sal

Així mateix, l'experta destaca que pot contenir una mica d'antiaglomerant (iuca, patata, arròs, blat de moro, etc.) i continuar considerant-se saludable.

Els 2 formatges ratllats de Mercadona que pots incloure a la teva dieta saludable

Seguint aquest patró, la nutricionista ha valorat diferents formatges ratllats, de la marca Hacendado, que es troben al lineal de productes de Mercadona. D'aquesta manera, n'ha triat dos que són molt interessants.

Formatge ratllat Gouda

En primer lloc, destaca el formatge ratllat Gouda de Mercadona. Els seus ingredients, en aquest cas, són llet pasteuritzada de vaca, sal, ferments làctics, coagulant microbià i antiaglomerant (midó). El preu és de tan sols 1,44 € el paquet de 200 grams.

Muntatge amb botiga Mercadona de fons i paquet de formatge ratllat Gouda Hacendado
Un dels formatges més saludables de Mercadona! | Mercadona

Mozzarella Pizza-Roma

En segon lloc, la nutricionista destaca també el formatge Mozzarella Pizza-Roma. En aquest cas, els ingredients són els mateixos que l'anterior, per la qual cosa també és una opció destacada. El preu és d'1,54 € l'envàs de 200 grams.

Muntatge amb botiga de Mercadona de fons i paquet de mozzarella pizza-roma de Hacendado
Una opció molt interessant per menys de 2 € | Mercadona

Un formatge en pols d'Hacendado interessant

A més de formatges ratllats, la nutricionista de @cuidarse_es_vida també ha volgut destacar el formatge Grana Padano en pols de Mercadona com una opció interessant. Els ingredients són llet, sal, quall i lisozim d'ou. Pel que fa al preu, pots trobar el paquet de 100 grams per 1,64 €.

Quines opcions és millor no escollir

A més de destacar les opcions més saludables, l'experta també ha volgut incloure dues opcions de Mercadona que és millor no escollir. És el cas de la mescla de 4 formatges ratllats Hacendado i el formatge especial fos. En tots dos casos, es poden trobar entre els seus ingredients colorants, additius i sals de fosa.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.