Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una botiga Lidl i dues més de l'expert Jesús Buenavida cuinant

Els 4 plats de menjar que prepara Jesús Buenavida amb una compra de deu euros a Lidl

El creador de @fitfoodmania prepara un total de quatre carmanyoles amb ingredients senzills de Lidl

Encara que es va posar de moda ja fa uns anys, cada cop són més els adeptes a la cuina per lots (en anglès, batch cooking). Es tracta d'una innovadora forma de cuinar, en només un dia fas una base de menjars per crear plats per a tota la setmana.

Aquest sistema ajuda a estalviar diners i també temps, sobretot si treballes fora de casa. Per això, consells com els que dona Jesús Buenavida, creador del compte d'Instagram @fitfoodmania, són tan interessants.

Per explotar al màxim aquesta tècnica i cuinar aliments saludables mentre estalvies, l'expert comparteix, entre moltes altres, una publicació en què t'ajuda a cuinar un total de quatre plats amb només deu euros comprant a Lidl.

Això sí, cal dir que es tracta del mateix menjar en quatre racions. No obstant això, pot servir per a famílies de quatre o per a parelles que mengen a la feina i els agrada fer alguna cosa de més per cuinar menys, per exemple.

Muntatge amb una dona col·locant menjar a la nevera i un cercle amb un tick verd
Descobreix com preparar quatre carmanyoles amb els productes de Lidl | Getty Images

Aliments que inclou Jesús Buenavida a la cistella de la compra a Lidl

El primer que fa Jesús Buenavida al seu vídeo és acudir a fer la compra al supermercat. Al seu tiquet es poden veure els aliments següents:

  • Pit de pollastre
  • Ceba vermella
  • Carabassó
  • Blat de moro cuit
  • Moniato

Llista de preus dels productes comprats per Jesús Buenavida a Lidl

PRODUCTEPREU
Pit de pollastre5,48 €
Ceba vermella1,19 €
Carabassó0,48 €
Blat de moro cuit1,49 €
Moniato1,24 €

El millor, sens dubte, és que per comprar tot això es gasta un total de 9,88 €. I pot fer un total de quatre àpats saludables per repartir-los al llarg de tota la setmana.

Com preparar quatre carmanyoles amb els productes de Lidl

Quan té a la cuina els aliments comprats a Lidl, Buenavida pela i parteix tots els ingredients, que són verdures: el moniato, la ceba vermella, el carabassó i el blat de moro.

Cuinar tots els ingredients

Després, els col·loca en una safata apta per a forn, polvoritza una mica d'oli d'oliva i els deixa enfornar.

A continuació, el que fa és preparar els pits de pollastre. Per això, els fa una sèrie de talls amb el ganivet per impregnar bé d'espècies per donar-los sabor (pots utilitzar aquelles que et resultin més interessants).

Per acabar, el pas següent consisteix a fer-les a la planxa en una paella amb oli.

Repartir en quatre carmanyoles

Una vegada que té les verdures i hortalisses fornejades i al punt, així com els pits ben fets, treu un total de quatre carmanyoles en què reparteix tot allò que ha cuinat.

D'aquesta manera, aconsegueix uns pits sucosos acompanyats d'una guarnició saludable en tan sols uns minuts. I en pot gaudir durant uns quants dies! Tot això amb una compra que no ha superat els deu euros a Lidl.