Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons del Youtuber Jimmy i el seu amic José provant hamburgueses i itra del logotip de Mercadona amb una noia amb gest de sorpresa

Una hamburguesa de Mercadona, entre les 3 millors d'Espanya, segons un expert

Dos youtubers experts en degustacions de menjar han donat el seu veredicte sobre l'hamburguesa de Mercadona

Les hamburgueses són l'essència del menjar ràpid, però l'elecció de l'hamburguesa perfecta pot ser una tasca desafiadora. En un fascinant desafiament gastronòmic, l'influent creador de contingut 'Jimmy-Zona de pruebas' va provar a cegues les hamburgueses d'algunes de les franquícies més reconegudes a Espanya.

Cal fer esment que aquest creador de contingut dedica el seu canal, principalment, al menjar. Hi és tot un expert, ja que els seus vídeos es basen a provar diferents menjars del món i valorar-los. És per això que molts tenen en compte la seva opinió, i la del seu amic Jose, que l'acompanya en moltes de les seves degustacions.

En un vídeo publicat al seu canal de YouTube, Jimmy, acompanyat pel seu amic Jose, va decidir embarcar-se en aquesta experiència única. Amb els ulls embenats, es van submergir a l'univers de sabors i textures que cada cadena té per oferir.

Entre elles, va incloure noms tan emblemàtics com Goiko, McDonald's, Mercadona, TGB, Burger King, Five Guys i Carl's Jr. Tot això en una experiència en què ells mateixos es van denominar 'catadors Fast Food'.

BATALLA DE HAMBURGUESAS A CIEGAS…!!!🍔😎

La de Mercadona, millor valorada que altres

El veredicte de les sis hamburgueses va ser revelador. Començant amb l'hamburguesa de Goiko, els creadors de contingut van elogiar el seu sabor general, encara que van assenyalar que tenia un toc de sal extra.

L'hamburguesa de McDonald's no va complir les expectatives, segons els influencers, que van expressar humorísticament que van passar d'"estar al barri ric al barri pobre".

Imatge de dos youtubers provant hambugueses, amb 7 hamburgueses en una taula, i una imatge de l'Angus de Mercadona a la seva caixa
Es tracta d'una de les hamburgueses de la secció 'Listo para comer' | YouTube

Per la seva banda, l'hamburguesa de Mercadona va ser la tercera a la llista, que va rebre comentaris mixtos. Mentre que Jimmy va notar que la carn estava una mica seca, Jose va opinar que la salsa dominava el sabor.

Cal tenir en compte que la que van provar és l'hamburguesa Angus de la secció de 'Listo para comer' de Mercadona. Un d'aquests plats socorreguts que el supermercat ha afegit recentment a les seves prestatgeries.

Dues persones amb els ulls tapats amb una màscara i provant diferents hamburgueses, amb un logotip de Mercadona de banda
Els dos influencers van valorar l'hamburguesa de Mercadona millor que d'altres de restaurant | YouTube

A continuació, l'hamburguesa de TGB va rebre elogis per estar "gens malament", encara que Jimmy va destacar que li faltava el sabor distintiu de la carn. I Burger King no va impressionar els creadors de contingut, que van esmentar una salsa peculiar i un pa dolç.

No obstant això, les hamburgueses de Five Guys i Carl's Jr. van tancar la llista, sent aquesta última descrita com a "molt bona" i equilibrada.

El top 3 dels influencers, Mercadona entra

El veredicte final va revelar el top tres d'hamburgueses per a cadascun. Per a Jose, Goiko es va emportar el primer lloc, seguida de Mercadona i Carl's Jr.

Jimmy va coincidir que Goiko era la millor. Però va col·locar l'hamburguesa de Five Guys en segon lloc, seguida de Carl's Jr. en tercer lloc.

 JIMMYJOSE
TOP 1GoikoGoiko
TOP 2Five GuysMercadona
TOP 3Carl's JrCarl's Jr

Amb aquest desafiament a cegues, 'Jimmy-Zona de pruebas' deixa molts amb la temptació d'explorar aquestes opcions per si mateixos. De fet, tot i que encara no he tingut l'oportunitat de provar-les totes personalment, ja m'ho estic pensant.