Imatge de fons d'una persona comprant en un supermercat, al costat d'una altra del supermercat Costco per dins, a la secció de fruita i una altra amb una imatge d'una façana de Costco desenfocada

El supermercat poc conegut amb preus molt barats que s'expandeix per Espanya

Costco Wholesale està triomfant per oferir el consum en grans quantitats a un preu especialment baix

Costco Wholesale, un nom d'hipermercat amb què cal quedar-se. Si alguna cosa no ens falta al nostre país són cadenes de supermercats, incloent-hi tant les nacionals com les estrangeres. Així i tot, a la llista de comerços disponibles no deixen d'afegir-se novetats.

En els darrers anys hi ha una marca que està obrint alguns establiments al nostre territori, encara que la seva procedència és dels Estats Units.

Productes d'alta gamma a un preu baix: Costco Wholesale

Es tracta de Costco Wholesale, la reconeguda cadena d'hipermercats nord-americà. Aquesta ja planeja expandir la seva presència al nostre territori amb l'obertura d'una nova botiga al municipi de Siero, a Astúries.

Aquest projecte ha rebut el suport de l'alcalde de Siero i de la Direcció General de Comerç del Principat. Si s'acaba fent, suposaria un impuls significatiu per a l'economia local en generar ocupació.

I no només això, també a nivell inversió i dinamisme comercial. I, per altra banda, oferiria als consumidors accés a una àmplia varietat de productes de marca a un preu competitiu.

Costco Wholesale va ser fundada el 1976. Avui, és una de les cadenes d'hipermercats més populars als Estats Units, amb més de 100 milions de socis i una facturació anual que supera els 160.000 milions de dòlars.

Conozca una tienda de Costco Wholesale España

El model de negoci presenta una diferència única. Ja que proporciona productes d'alta qualitat per pocs diners, venuts en grans quantitats. Per accedir als seus serveis, cal fer-se soci de forma anual. Això, a més, atorga accés a descomptes i beneficis exclusius dels clients.

A l'arribada de Costco Wholesale al nostre país no li han faltat desafiaments per adaptar-se a les preferències locals. Superar obstacles reguladors ha estat el pa de cada dia a la primera fase d'aterratge.

Ja hi ha diverses botigues Costco Wholesale al nostre país

Tot i això, la cadena ja ha aconseguit obrir botigues a diferents regions del país, com Madrid, Sevilla i País Basc. El possible establiment de Costco Wholesale a Siero seria un esdeveniment significatiu. Tant pel desenvolupament comercial d'Astúries com per la sorpresa dels ciutadans.

L'empresa ofereix una àmplia gamma de productes, des d'aliments i begudes fins a electrodomèstics i roba. Això, juntament amb el sistema de membres, assegura l'èxit.

Costco Wholesale ha demostrat el seu èxit al mercat espanyol. Des de l'obertura de la primera botiga el 2014 a Getafe, Madrid, la seva eficiència operativa i atenció al client, ha estat un fet.

La cadena s'ha aconseguit diferenciar, de cara al públic, també en preu, qualitat i varietat. Fent créixer el nombre de socis d'una manera sorprenent.

El seu compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social també hi ha contribuït. La bona recepció per part del mercat espanyol té molt a veure amb l'avenç en aquests termes.