Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

Mercadona reinventa una de les salses més aclamades: sense sucres i amb molt de sabor

Mercadona fa una sorpresa als seus clients traient una versió més saludable d'una de les salses amb més demanda

Mercadona ven una nova salsa barbacoa. Ha reinventat l'opció que ja tenia disponible per posar a la venda una de més saludable. Els clients de la cadena han agraït aquesta decisió.

Aquesta nova salsa ha creat una gran expectació i les xarxes socials no podien quedar-se aturades. Hi ha molts creadors de contingut que es dediquen a parlar sobre els productes de Mercadona. N'hi ha que se centren en aquells que són recomanables nutricionalment.

Un d'aquests creadors de contingut és Jesús Buenavida amb el compte de Tik Tok @fitfoodmania. Hi ha dedicat un vídeo a aquesta nova salsa barbacoa de Mercadona que arriba gairebé a les 90.000 visualitzacions. Hi destaca tot allò que és positiu d'aquest producte.

Una salsa barbacoa molt saludable

Mercadona té productes perfectament compatibles amb una alimentació saludable. Aquesta salsa barbacoa amb la seva versió 'zero' s'ha convertit en un. Mostra d'això és tot el que hi diu el nutricionista Jesús Buenavida.

Destaca, sobretot, els ingredients que podem trobar a aquesta nova barbacoa de Mercadona. Hi trobem tomàquet, fibra de blat de moro, vinagre i sal. A això afegeix que el sucre que veiem que porta és el propi de la tomaca, ja que no se n'hi afegeix cap.

Això sí, a l'hora d'edulcorar s'ha fet servir sucralosa. Sobre aquest ingredient, hi ha comentaris que difereixen una mica al vídeo. Per exemple, afirmen que és pitjor que el sucre, encara que en realitat no té cap efecte advers com diuen en un altre.

Visualment, estem davant d'un envàs molt similar a la versió ensucrada, només que amb la paraula 'zero' a la part frontal. En un pot igualment de 350. Trobem canvis en el preu, ja que la nova versió costa 1,45 euros a Mercadona, una mica més cara que la normal.

Salsa bbq zero de Hacendado
Mercadona ha tret una versió de la seva salsa barbacoa sense sucres | Mercadona

Els clients demanen que la salsa arribi al seu Mercadona

Mercadona llança les novetats de manera escalonada a les botigues. Per exemple, aquesta salsa encara no està disponible a tots els seus establiments. I això que fa setmanes que es va llançar a la venda.

A les xarxes socials, la cadena ja ha estat preguntada per quan estarà disponible a totes les botigues. La resposta de Mercadona ha estat preguntar per la ubicació de l'interessat. Després ha afegit que ara mateix només està disponible al centre de la península i algunes botigues del nord.

D'altra banda, els clients també demanen a Mercadona que treguin més versions 'zero' de les salses. Ara mateix, a més d'aquesta nova salsa barbacoa, hi ha el quètxup amb zero sucres afegits. Caldrà esperar nous moviments de la cadena.

Valors nutricionals de la salsa barbacoa 'zero' de Mercadona

Valors nutricionals de la salsa barbacoa

Valors nutricionalsper cada 100 grams
Valor energètic371 kJ / 88 kcal
Greixos
de les quals saturades
0,0 g
0,0 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
18,6 g
5,9 g
Proteïnes2,0 g
Sal2,0 g