Fotomuntatge amb un carro de supermercat de fons i al capdavant dues rodones vermelles amb els logos de Lidl i Mercadona

Mercadona i Lidl tremolen: el supermercat de què tots parlen, amb preus molt baixos

Al nostre país, Sqrups té oberts 70 establiments que, encara que estiguin repartits per Espanya, no arriben a tots els racons

Comprar barat és el que més agrada a qualsevol consumidor. Sobretot quan es tracta de productes d'alta qualitat que es poden aconseguir a un preu inferior de l'habitual. Al nostre país, per exemple supermercats com Lidl i Mercadona competeixen per ser els més econòmics.

Però el mercat actual no vol que aquestes cadenes s'acomodin al lideratge de vendes. I és que apareixen opcions que fan que resultin cars per a qualsevol client. Perquè, qui pot competir contra una cadena que ho ven tot a 1 euro?

La idea del supermercat Sqrups va sorgir l'any 2014 i no deixa de ser un encert a tots aquells llocs on s'instal·la. De mica en mica continuarà avançant la seva expansió. Així que les cadenes que fins ara lideraven en vendes han de començar a tremolar.

Tots els productes costen 1 euro al supermercat Sqrups

Sí, per més que t'ho escrigui i ho llegeixis sembla igual d'increïble, però és cert. Les botigues de Sqrups tenen la majoria dels seus productes a un euro. I dic la major part perquè n'hi ha alguns que fins i tot costen menys, perquè tenen més rebaixa.

A qualsevol dels supermercats Sqrups que hi ha oberts al nostre país podràs comprar entre un ampli assortiment. És a dir, podràs emportar-te gairebé tot el que necessites, a sobre a un preu realment baix. Però, evidentment, té truc, i no és gens negatiu.

Els productes que pots trobar a les prestatgeries de Sqrups són de grans marques i estan perfectes per al consum. Alguns provenen d'excedents d'estoc. També n'hi ha que estan a punt de caducar-se o que tenen l'envàs deteriorat o no són bonics per a la venda.

Exterior d´una botiga de Sqrups
Així són les botigues de Sqrups a Espanya | Facebook - Sqrups España

Sqrups i el seu model de negoci, molt sostenible

Sqrups va néixer amb l'objectiu que no es desaprofités tant. Els productes que es poden trobar a la venda, en molts casos serien descartats i fins i tot llençats. D'aquesta manera, s'aconsegueix no llençar res i, alhora, s'abarateix el cost de la cistella de la compra.

La varietat dels productes del supermercat va canviant depenent del que vagi arribant. Per això mateix, és tota una experiència anar a comprar als seus establiments, ja que no saps què et trobaràs. Així i tot, des d'aquesta cadena utilitzen força les xarxes socials per tenir els seus clients al corrent de tot.

Aquest model de negoci de Sqrups, no és una cosa innovadora, ja que a països com els Estats Units o Alemanya ja existeix fa anys. Ara ja ho tenim al nostre país i tots hi sortim guanyant. Madrid, Saragossa, Barcelona, Cadis, Vitòria, Bilbao, La Corunya, Toledo o Albacete són algunes de les ciutats on hi ha establiments.