Muntatge fotogràfic entre una imatge d'un supermercat Mercadona i una dona amb cara de sorpresa

'Em fan la vida més fàcil': una experta confessa el que sempre compra a Mercadona

Una jove influencer promociona les verdures congelades d'aquest supermercat com a alternativa a les verdures fresques, “ja que són de qualitat i estan a bon preu”

Mercadona és un dels supermercats més coneguts a Espanya. Per això, molts usuaris de diferents xarxes socials com Instagram o TikTok aprofiten les novetats dels seus productes per publicar contingut als seus perfils. Aquests usuaris exerceixen certa influència a l'audiència, tenen milers de seguidors i molts dels seus vídeos es converteixen en virals.

Per això, cada cop més, supermercats com Mercadona busquen promocionar els seus productes mitjançant els comptes dels influencers amb més seguidors.

@tipsmariale compta amb més de 60.000 seguidors a Instagram. Ella s'ha especialitzat en el contingut de supermercat, parlant de coses com els cosmètics i el menjar sa.

En un dels seus vídeos més recents promociona els congelats de Mercadona com a alternativa a les verdures fresques. La usuària mostra al vídeo, ceba, pebrot, bròquil amb col i pastanaga, mongetes, saltat de bolets, samfaina de verdures i graellada.

Ho ofereix com una alternativa, ja que, segons indica, conserven tots els seus nutrients i propietats. Una elecció intel·ligent per a una dieta equilibrada que, a més de qualitat, està a bon preu, indica la usuària.

I no només això, sinó que, segons explica, es tracta de congelats sense additius i amb bons valors nutricionals. En les seves paraules "no tenen res a envejar a les verdures fresques".

Es tracta d'una opció cada cop més popular entre els joves que volen cuidar l'alimentació sense renunciar a la qualitat ni a la comoditat d'aquests productes.

Mercadona, el gran aliat dels seus influencers

En els darrers anys molts productes alimentaris, com dolços o congelats, o productes de cosmètica com a fragàncies, han generat gran enrenou entre els consumidors. I és que aquestes publicacions tenen gran impacte en les decisions de compra dels que segueixen els comptes.

Una manera de promocionar els productes que ha esdevingut una competència entre influencers i supermercats. L'objectiu és el mateix, qui serà el primer a captar l'atenció del públic.

Moltes vegades és el supermercat qui contacta amb els influencers més destacats per promocionar els seus productes. Algunes vegades es tracta de personalitats artístiques conegudes i d'altres que es fan conegudes per tenir molts seguidors a les xarxes socials.

Qui són els influencers més seguits? Pel que fa a les novetats que treuen Mercadona i altres supermercats, els comptes imprescindibles són @‌busosreview, @‌visto.en.mercadona o @‌mercadona.novedades. Aquest darrer compte té més de 600.000 seguidors, gairebé la mateixa quantitat que el propi perfil oficial de l'empresa.