Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una persona tallant cabells amb tisora i pinta i dues imatges de Penélope Cruz i Selena Gómez

La tallada de cabells per semblar més jove que han copiat Penélope Cruz i Selena Gómez

Aconsegueix un look més fresc i juvenil

Les tendències van i venen, però hi ha una tallada de cabells que ha conquistat celebritats com Penélope Cruz i Selena Gómez. De fet, ha esdevingut la favorita per a aquelles que busquen un look fresc i juvenil.

Des de fa un parell de temporades, el bob escalat ha regnat com la tallada de cabells més sol·licitada. La seva versatilitat per emmarcar el rostre, estilitzar l'escot i eliminar la necessitat d'assecar-lo a l'hivern l'ha convertit en una elecció perfecta per a moltes. Fins i tot hi han optat actrius valorades pel seu estil, com ara Penélope Cruz.

Bob escalat, la tallada més atrevida i dinàmica

El bob escalat és, sens dubte, una joia oculta al món de la perruqueria. Aquesta tallada no només proporciona volum a cabells fins, sinó que també redueix la densitat en cabells gruixuts

Emma Stone i Jennifer Lawrence en primer pla
Es tracta d'una classe de tallada que les famoses s'han fet molt | Europa Press, Pexels

Però la màgia del bob escalat no s'acaba aquí; és un aliat dels teus trets facials, suavitzant-los i ressaltant els teus millors angles. I, sincerament, qui no vol això?

El millor del bob escalat és la seva versatilitat. Des del bob curt i casual fins al bob llarg i elegant, el pots personalitzar segons els teus desitjos. Vols un look més atrevit amb capes curtes i definides? Fes-ho!

Prefereixes un estil suau i eteri amb capes més subtils? També és una opció. Les possibilitats són infinites i s'adapten al teu estil personal.

Corte Bob en Capas RAUL ROA ESTILISTA

Suavitza la forma de la teva cara

El bob escalat no és només una qüestió d'estil; també pot suavitzar les faccions de la cara. Si busques una aparença més elegant i refinada, aquesta tallada és el teu aliat perfecte. Les capes estratègicament col·locades emmarquen el rostre de manera afavoridora i aporten una sensació d'elegància i frescor.

Per a aquelles que prefereixen un estil relaxat i despreocupat, el bob escalat despentinat és una elecció ideal. Amb capes desiguals i un acabat informal, aquest look afegeix un punt 'messy' però amb classe, perfecte si busques un estil natural i senzill. Per exemple, Selena Gómez ja es va veure conquistada fa temps per aquest estil.

D'una altra banda, si busques una opció més elegant, el bob escalat llarg és una elecció encertada. Aquest estil, que s'estén més enllà de les espatlles, és perfecte per a ocasions especials o quan desitges un extra de glamur al teu estil diari.

És un estil amb què se sent molt còmoda l'actriu Penélope Cruz. Ella sempre ha lluït estils similars, i és que no abandona els cabells llargs, però li dona molt moviment i dinamisme a la cabellera.

Talls per a cada dona i rostre

Des del bob escalat retro fins al bob asimètric i el bob wolf, cada variació del bob escalat ofereix un toc únic i distintiu. La clau per a un bob escalat reeixit rau a la consulta amb un estilista experimentat. L'actriu Jenna Ortega va optar recentment per un bob wolf que li quedava de luxe.

Un professional pot avaluar els teus cabells, la forma de la cara i les teves preferències personals per ajudar-te a trobar l'estil perfecte que complementi la teva aparença. Això sí, no oblidis que la tècnica de tallada i les capes s'han de fer amb precisió. I un expert sabrà com aconseguir-ho.

Corte de Cabello Estilo Bob Asimétrico RAUL ROA ESTILISTA