Imatge de Mercadona.

Torna a Mercadona el producte que arrasa cada any: natural i refrescant

Mercadona torna a portar el producte més estimat de l'estiu

Al llarg de l'any, hi ha productes que apareixen i desapareixen segons l'època en què ens trobem. No tindria cap sentit, per exemple, vendre xocolates de Nadal a l'estiu. A les grans cadenes de supermercat, com Mercadona, és habitual que trobem productes de temporada, que l'empresa recupera any rere any.

Un bon exemple és el gaspatxo, un producte típic del nostre país i molt fàcil de prendre. El consum és més habitual a l'estiu, ja que és molt refrescant, i és precisament en aquesta època de l'any en què apareixen més varietats. I n'hi ha una en concret que cada any conquereix el cor dels consumidors, i que aquest 2022 torna amb més força que mai.

Mercadona recupera el gaspatxo que demanaven a crits els clients

Els clients de Mercadona solen recordar amb molta facilitat aquells productes boníssims que només es venen en aquesta empresa valenciana. Aquesta vegada, la cadena de supermercats ha tornat a fer cas als desitjos dels seus clients, i ha decidit tornar un dels seus productes estrella. Parlem del Gaspatxo Blanco d'Ametlles amb Oli d'Oliva Verge Extra i All Blanc, tota una delícia.

Imatge del gaspatxo blanc de Mercadona.
El gaspatxo és un dels aliments més populars durant la primavera i l'estiu | Mercadona

Aquest popular producte es pot trobar a totes les botigues de Mercadona en format de packs de tres brics. Cadascun conté 300 ml de gaspatxo. En definitiva, una bona opció ara que comença a fer calor.

El gaspatxo és una beguda sana i refrescant, que conté molt poques calories en comparació amb altres opcions. En concret, per cada 100 ml d'aquest gaspatxo trobem 100 calories i una gran quantitat de proteïna vegetal i de fibra, aquesta última és essencial per a un correcte funcionament estomacal.

El gaspatxo blanc, una opció sana i refrescant

Els ingredients del gaspatxo són aquells que ja recull el xef Dabiz Muñoz: una dent d'all, 150 grams d'ametlla (ha de ser crua), 325 ml d'aigua, una mica d'oli, de vinagre de Xerès i de sal. A més, Mercadona s'ha encarregat d'introduir als seus ingredients l'AOVE, és a dir, l'oli d'oliva verge extra. Com que està compost per aliments 100% naturals, t'assegures de consumir un aliment de gran qualitat.

La presència de l'AOVE al gaspatxo, el diferencia de molts altres. Des de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ressalten que aquest oli té un 100% de suc d'olives sense defectes. A més, són recol·lectades en el moment de màxima maduració mitjançant un premsatge clàssic. Gràcies a aquest procediment, l'oli que arriba al nostre plat té una quantitat ínfima d'acidesa màxima.

A més, la quantitat que conté aquest gaspatxo d'AOVE és essencial pels grans beneficis que aporta aquest oli. Entre ells, hi ha la reducció de la pressió arterial i el correcte funcionament del sistema cardiovascular, evitant així un gran nombre d'afeccions. La presència de fenols, que es troben a l'oli, permet protegir el nostre organisme de grans perills, així ho explica l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA).

Imatge d'oli d'oliva.
L'oli d'oliva conté grans beneficis per a la salut | Getty Images

Els fenols són necessaris per combatre l'oxidació dels lípids que es troben a la nostra sang. A més, permet frenar el declivi de les cèl·lules i manté el cos despert per prevenir un gran nombre de malalties.

Ametlla i all: ingredients del gaspatxo plens de beneficis

Els beneficis dels aliments que es troben en aquest gaspatxo són molts. Un element clàssic del gaspatxo és l'ametlla, un fruit sec ric en proteïnes, fibres i vitamines. Les ametlles ens aporten greixos saludables, així que el seu consum és ideal per a aquelles persones que vulguin perdre pes i tinguin el colesterol alt.

Imatge d'una bossa d'atmelles.
En la mateixa marca, trobaràs aquestes delicioses ametlles per acompanyar-lo | Mercadona

D'altra banda, l'all no es queda enrere perquè és un dels superaliments més populars a la nostra cuina. Un aliment amb propietats antibacterianes i que permet regular la pressió sanguínia.

Si ets consumidor habitual del gaspatxo de Mercadona, recorda que cadascun dels brics conté tres grams de sal. Un gran nombre d'especialistes recomanen que diàriament no se superin els cinc grams.