Mercadona

El torró de Mercadona que està arrasant i estarà a totes les taules per Nadal

Si t'apassiona el Nadal tant com a nosaltres, no et pots perdre aquest torró de Mercadona

T'agrada el Nadal? I els dolços nadalencs? Si és així, i has contestat afirmativament totes les preguntes, és probable que també t'agradi el torró. Si és així, no et pots perdre el torró de Mercadona que ja està triomfant.

 

I és que, sens dubte, el torró és possiblement un dels dolços més clàssics, tradicionals i populars del Nadal. El qual, a més a més, s'associa habitualment amb les festes nadalenques. I el millor de tot és que ens podem trobar amb diferents varietats tradicionals en funció del país on estiguem.

 

Així, mentre que al nostre país són molt coneguts les varietats Xixona (més suau) i la d'Alacant (més dur), a França, per exemple, podem gaudir d'un torró lleuger amb nous, mel i fruites seques. Però, quin és el torró de Mercadona que ja ha començat a triomfar a les cuines de moltes llars espanyoles?

Quin és el torró de Mercadona que està arrasant?

Potser et sorprendrà, però què et semblaria si et diem que és una elaboració gairebé exclusiva, que ha tingut una boníssima acollida des dels primers dies que va sortir a la venda?

 

Es tracta del torró de festucs d''Hacendado', una opció tan curiosa com deliciosa. És una elaboració que ve al típic envàs de cartró de torrons de Mercadona, recobert de xocolata, i amb autèntics trossos de festucs al seu interior.

Imatge del torró de festucs de Mercadona
El torró de Mercadona té un gust d'allò més bo | CatalunyaDiari

De fet, possiblement et cridi l'atenció que, en partir-lo, la seva crema interior, molt suau (per cert), posseeix un característic color verdós, proporcionat pels propis festucs en si.

 

Però el millor de tot no és el sabor, el fet que sigui una proposta totalment arriscada, que està triomfant bé, o que és de xocolata. El millor és el preu! I és que amb prou feines té un cost d'1,75 euros, cosa que significa que et pots fer amb unes quantes caixes i no córrer el risc de quedar-te sense.

Quins altres torrons de Mercadona pots comprar?

D'altra banda, també hi ha altres opcions deliciosament nadalenques que pots adquirir a Mercadona aquestes festes. I algunes també estan triomfant molt, tot i que encara sigui aviat.

 

És el cas del torró cruixent de xocolata de Mercadona, el torró de iogurt i nabius, o el torró de fruites. Però si vols fer-te amb una proposta totalment diferent i única, no et perdis el torró de crema amb galeta.

Imatge de diversos trossos de torró fluix i fort
A Mercadona podràs trobar una gran varietat de torrons | Getty Images

Saps exactament què és i com s'elabora el torró?

Potser no ho saps, però la realitat és que el torró lleuger i amb nous ja es feia a l'antiga Roma a partir de mel i nous, per la qual cosa es pot dir que és un regal nadalenc molt singular.

 

De fet, no va ser fins passats molts segles quan va començar a adoptar-se com unes postres típicament relacionades amb el Nadal. Sigui com sigui, és un espectacle familiar al sud d'Europa i el torró ha mantingut la seva popularitat –i tradició– durant més de 100 anys.

 

Així que, si ho haguéssim de definir d'alguna manera (almenys, la versió més clàssica), podríem dir que és una elaboració feta amb mel, xarop de glucosa i clares d'ou.

No en va, el torró pàl·lid obté la seva esponjositat de les clares d'ou, i el xarop de glucosa assegura la suavitat sedosa del torró. Però també hi ha altres opcions més fortes, com el que s'elabora amb hòsties i trossos sencers de nous o ametlles.

 

Però, per sort, per als paladars més variats i exigents, és cert que avui dia podem trobar als supermercats una gran quantitat de diferents torrons.Així que ja no hi ha excusa per gaudir d'una de les postres més tradicionals i típiques del Nadal.