Imatge d'un supermercat.

Tots els supermercats que obren a Catalunya pel pont de desembre: els seus horaris

Alguns supermercats del nostre país modificaran els horaris els dies festius

S'acosta un dels ponts més esperats per als espanyols. Després de més d'un mes de la darrera festivitat, arriben el Dia de la Constitució i el Dia de la Immaculada Concepció.

Aquest any, els festius nacionals del 6 i el 8 de desembre cauen dimarts i dijous. En aquest sentit, és possible que alguns s'organitzin el calendari per gaudir d'una setmana de descans merescuda. Si ets un dels afortunats, potser ja estàs pensant en el que faràs durant aquests dies lliures.

Potser has planejat una escapada, una quedada amb els amics o, simplement, tens pensat invertir el temps a posar-te al dia amb les feines de la llar. En qualsevol cas, has de tenir en compte que, durant les festivitats, els comerços també poden canviar els seus horaris i, els supermercats, s'inclouen a la llista.

Els supermercats que obren a Espanya aquest pont

De vegades, els festius nacionals que cauen entre setmana ens poden desorientar. Tot i això, per evitar que fastiguegi els plans, és important considerar que els horaris dels supermercats també varien en els dies assenyalats.

Un passadís de supermercat amb un carro
Els horaris dels supermercats poden variar durant els dies festius | GETTY IMAGES

Molts dels treballadors d'aquests establiments també gaudiran dels merescuts dies de descans durant aquest pont de desembre. És per això que, encara que algunes cadenes mantindran els seus establiments oberts, la majoria modificaran els seus horaris per adaptar-se a les circumstàncies. Aquests són els supermercats que mantindran les portes obertes:

1. Mercadona

En general, Mercadonaacostuma a obrir els seus establiments de dilluns a dissabte, de 09.00 a 21.30 hores. Els diumenges i festius la cadena de supermercats roman tancada.

Aquest mateix horari serà el que s'aplicarà durant el pont de desembre. És a dir, el Dia de la Constitució i el Dia de la Immaculada Concepció, Mercadonano obrirà les portes. Els clients que ho desitgin, podran fer la compra a través de la seva pàgina web i rebre la cistella en qualsevol altre dia laboral.

Logo Mercadona
Els diumenges i festius els supermercats de Mercadona romanen tancats | Mercadona

2. LIDL

Els supermercats LIDL romanen oberts de 09.00 a 22.00 hores, de dilluns a dissabte. Pel que fa als diumenges i festivitats, l'horari pot ser diferent segons l'establiment.

Normalment, les botigues ubicades a zones amb gran afluència de gent, solen obrir cada dia de l'any. Per saber si el vostre local de confiança romandrà obert durant els festius d'aquest mes, podeu consultar els horaris de tots els establiments a la pàgina web de LIDL.

Exterior d'un supermercat Lidl
A LIDL, els horaris poden variar depenent de la botiga | AGENCIA

3. Carrefour

De la mateixa manera, els horaris de les botigues de Carrefourtambé variaran segons cada supermercat. Tot i que alguns establiments estaran tancats, altres obriran les portes durant els dies festius. Si teniu pensat acudir a un d'aquests supermercats, us podeu informar dels horaris de cada botiga a la pàgina web de Carrefour.

4. Hipercor

Normalment, la cadena de supermercats Hipercor obre cada dia de la setmana, de 09:00 a 22:00 hores. Tot i això, hi ha algunes festivitats en què les seves botigues romanen tancades.

Igual que en els casos de Lidl i Carrefour, els horaris variaran a cada local. És per això que, la millor opció abans d'anar a un supermercat Hipercor, és consultar tots els horaris a la seva pàgina web.

Supermercat
No totes les botigues d'Hipercor estaran obertes els dies no laborals | EP

5. Dia

En el cas de Dia, els horaris també es poden veure afectats aquest pont de la Constitució. En general, les botigues obren de 08:30 a 21:30, de dilluns a dissabte, i en horari reduït els diumenges i festius.

Per això, potser els dies 6 i 8 de desembre les seves botigues només obrin al matí. Tot i això, la cadena no ha estipulat cap horari específic per a aquestes dates, per la qual cosa no es pot saber amb certesa si romandran obertes.

6. Eroski

Eroski atén els seus clients de 09:00 a 21:30 de dilluns a dissabte, i de 10:00 a 14:30 els diumenges i festius. Tot i això, la cadena de supermercats acostuma a tancar alguns dies assenyalats. És per això que, per confirmar-ne l'obertura, hauràs de consultar tots els horaris específics a la seva pàgina web.

7. Alcampo

En general, Alcampo obre cada dia de la setmana de 09:00 a 22:00 hores. Per això, és possible que, tant el Dia de la Constitució com el Dia de la Immaculada Concepció, les seves botigues romanguin obertes. Això no obstant, es poden produir algunes variacions depenent del supermercat, per la qual cosa és recomanable revisar tots els horaris a la seva pàgina web .