El nou producte que arrasa a Mercadona: ven 12.000 unitats diàries

Es tracta d'un producte 'imprescindible' per fer front a la situació que estem vivint

Fotografia d'un Mercadona situat a Cadis
Mercadona està arrasant amb un nou producte | Wikipedia

Amb la situació sanitària causada pel coronavirus els productes que més èxit estan tenint en aquests últims mesos són aquells que ens ajuden a cuidar la nostra higiene per a frenar l'expansió del virus ara que la pandèmia ens ha fet canviar els hàbits. És per això que el nou producte que està triomfant a Mercadona són les tovalloletes hidroalcohòliques per a mans Deliplus.

Aquestes tovalloletes, que podrien afegir-se al llistat dels nostres 'productes imprescindibles', compten amb una fórmula que permet que la nostra pell es desinfecti de forma immediata. El producte ha estat molt ben rebut pels clients i ja se'n venen 12.000 unitats diàries.

Imatge d'arxiu d'el nou producte de Mercadona
Aquest article és còmode i higiènic | Mercadona

Les noves tovalloletes hidroalcohòliques de Mercadona

Les tovalloletes contenen un 75% d'alcohol i permet una neteja i higiene profundes de la pell i conté glicerina per suavitzar les mans. Les tovalloleteshidroalcohòliques de Mercadona es venen en caixes de 22 sobres monodosis.

El format d'aquest producte és molt pràctic i és que els sobres monodosi caben en qualsevol lloc, fins i tot en butxaques minúscules. A més, com els vénen en sobres monodosi, no es ressequen. Es tracta d'un «format que facilita als 'Caps' (clients) la seva utilització en qualsevol moment i lloc» explica Mercadona.

Les tovalloletes hidroalcohòliques es troben a la secció de Perfumeria de tots els supermercats Mercadona, i es fabriquen sota la marca Deliplus. L'encarregat d'elaborar aquest producte és el Proveïdor Totaler Ubesol SL i ho fa a les instal·lacions d'Atzeneta d'Albaida (València).

Alcohol perfumat en esprai de Deliplus

Aquest és una altra de les novetats que ha introduït Mercadona. El producte es troba en els supermercats des del mes de maig i ja ha arribat a vendre 50.000 unitats diàries, segons informa la companyia en una nota de premsa.

L'alcohol perfumat en esprai de Deliplus serveix per desinfectar en profunditat totes les superfícies, de manera fàcil i còmoda, per fer front a la situació sanitària que estem vivint. És molt útil per desinfectar els poms i les superfícies que més es toquen.

Aquest producte va revolucionar les xarxes socials gràcies a la seva comoditat d'ús i la seva fórmula. La clau de l'èxit de l'alcohol perfumat a 'esprai' de Deliplus és que es va desenvolupar amb les aportacions de 30 clients i, per tant, «sorgeix de les aportacions de nombrosos clients de  Mercadona amb qui ho hem desenvolupat directament» explicava Francisco Sánchez, Director de Relacions Institucionals de Francisco Aragón (Proveïdor de Mercadona).


Comentaris

envia el comentari