Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb diverses camises de diferents colors de fons i una dona amb cara d'estar pensant

Treuen anys de sobre i rejoveneixen la cara: els 5 colors que afavoreixen les dones

Els colors són elements que poden influir en la nostra aparença

Els colors formen part de la nostra vida i donen sentit a aquesta de moltes maneres. Els objectes, la decoració i la roba, per exemple, hi estan subjectes. Mentre que per a alguns pot no ser una cosa important, per a altres resulta determinant en alguns aspectes.

Sense anar més lluny, la nostra aparença i el nostre aspecte físic poden canviar depenent dels que utilitzem, i per això convé conèixer els més encertats. Per aquesta raó, si t'agradaria treure't anys de sobre i no saps com, els colors et poden ajudar.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS los mejores Trucos para Adelgazar y de Belleza en Telegram!

Rejovenir és possible, i tot gràcies a aquests 5 colors

Cada cop són més les persones que prenen consciència de la importància que tenen els colors en el dia a dia. Tot i ser uns elements que tenen capacitat d'absorbir o reflectir la llum, aquests es poden percebre de moltes maneres.

Si bé el color en els objectes no existeix pròpiament dit, la llum natural o artificial que es trobi a l'ambient pot ser determinant. Ara bé, pel que fa a la vestimenta i les peces de roba, tots ells prenen una importància especial.

Roba exposada a la nova macrobotiga de Zara al Boulevard Àustria de València
Si vols renovar els 'looks' del teu armari, tingues en compte aquests consells | Europa Press

De fet, tots els estilistes estaran d'acord que hi ha colors que ens poden fer semblar més grans. Però, de la mateixa manera, també n'hi ha que poden contribuir a fer que la nostra aparença llueixi més jove. I són precisament, aquests darrers els que veurem a continuació.

Així doncs, si vols rejovenir els teus 'looks' i treure el màxim profit a la teva imatge, pren nota. El primer color de què parlarem és senzill i bàsic, i a més, la seva qualitat neutral el fa combinable amb pràcticament tot: parlem del blanc.

El blanc és el color neutre per excel·lència, i és la millor opció per il·luminar el nostre rostre. Una camisa d'aquest color ens pot aportar una brillantor extra a la cara. No obstant això, per a les més atrevides, també hi ha el color vermell.

Muntatge amb la cara d'una dona amb un somriure i un rellotge de sorra al costat
El color blanc il·lumina el rostre, disminuint així els signes de l'edat | Getty Images, Instaphotos

Des de sempre, el color vermell ha estat atribuït a conceptes com atreviment, força i feminitat. Ara bé, com a un bon color potent que és, portar peces vermelles pot fer que el nostre 'look' i la nostra aparença sigui molt més jove.

D'altra banda, si l'atreviment no és el teu punt fort, sempre podràs optar per altres tons més càlids, com ara el turquesa. Aquest color té la capacitat d'irradiar llum i, per tant, farà que la teva pell estigui molt més il·luminada.

Per acabar, també podem recórrer a termes mitjans, entre els quals es trobarien el fúcsia i el morat. Tots dos colors tenen una base vermella, cosa que resulta molt favorable per a l'aspecte femení. Això sí, a més de transmetre un 'look' juvenil, tampoc es perd el toc elegant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Si bé tots els colors tenen el poder d'influir sobre nosaltres (és a dir, com ens veiem i com ens perceben els altres), el que és clar és que aquests cinc colors poden ser els teus aliats més grans si vols veure't més jove.

Altres colors que ens fan envellir

Ara que ja hem vist els millors colors que podem lluir per veure'ns joves, veurem també aquells altres que hauríem d'intentar evitar. Aquests últims, en la majoria de casos, el que faran serà l'efecte contrari: és a dir, posar-nos més anys dels que tenim.

Per aquesta raó, optar per peces de colors foscos com el negre o el blau fosc pot fer que ens veiem més grans. Com que es tracta de colors associats a la serietat, l'únic que aconseguiríem és ressaltar encara més els signes de l'edat.

Així mateix, portar tons pastís tampoc sembla ser el més encertat, ja que aquests, en camuflar-se bé amb la pell, poden fer que aquesta llueixi més descolorida. Finalment, els fluorescents tampoc estarien benvinguts al nostre armari, ja que en aquest cas el que passaria és que la pell es veuria més groguenca.