Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

Si vols guanyar espai al teu saló, Lidl té el que necessites per pocs diners

Compte amb sis cubicles perquè col·loquis el que vulguis

Buscar els elements adequats perquè casa nostra estigui el més ordenada possible no sempre és senzill. Aquests han de complir les característiques que més ens encaixin i de vegades és complicat aconseguir-ho. Per això mateix, cal mirar detingudament tot el que hi ha disponible al mercat.

Una cosa que és un requisit indispensable per a qualsevol moble de la llar és que sigui espaiós i que no faci embalum gaire. Aquesta característica és especialment important als pisos petits on qualsevol centímetre és molt important d'aprofitar. Però, no només és això el que importa.

El disseny és un altre aspecte d'especial rellevància en aquest cas. Depenent de com sigui el moble potser encaixa o no amb la nostra decoració. A més, també hem de tenir en compte el preu perquè no suposi un alt desemborsament que no ens puguem permetre.

Hi ha moltes botigues on poder aconseguir tot el necessari per a casa nostra pel que fa a mobiliari. Però, fa temps que Lidl s'està convertint en un referent gràcies a tots els articles que té a la venda a la secció de basar. I ho ha tornat a fer amb aquesta espaiosa prestatgeria per col·locar-hi el que vulguis.

Primer pla exterior d'una botiga de Lidl
Troba a Lidl els mobles més pràctics i econòmics per decorar casa teva | Lidl

Una prestatgeria formada per cubicles

Aquesta opció que té la cadena de supermercats alemanya està triomfant i molt entre els clients. I és que la seva versatilitat i la facilitat que tindrem per col·locar-la són alguns dels aspectes que fan que la vulguin per a casa seva. A més, és espaiosa per poder donar cabuda a moltíssimes coses.

En primer lloc, cal destacar que compta amb 6 compartiments completament oberts d'àmplies dimensions. Pots optar per posar en cadascun allò que més et vingui de gust. Però sempre hi ha persones que no volen que estigui tot a la vista perquè consideren que pot donar un aspecte de desordre.

En aquest sentit no hi ha cap problema, ja que té prou espai per col·locar-hi caixes on tenir-ho tot més ordenat. Aquestes poden ser de tela, com la mateixa prestatgeria o bé d'un altre material sense necessitat d'ocupar tot el cubicle. Tot dependrà de què és el que vols desar.

Només hi ha un aspecte que hauràs de tenir en compte a l'hora d'escollir allò que vols col·locar en aquesta fabulosa prestatgeria. I és que cadascun dels cubicles només pot arribar a suportar 2 quilos. Per això, has de tenir cura perquè l'estructura no s'ensorri i acabi tot per terra.

[WhatsAppGroup]2[/WhatsAppGroup]

Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lidl de fons i la prestatgeria de cubs de color gris
Es tracta d'una prestatgeria perfecta per a qualsevol espai, ja que té cubicles encaixables | Lidl, catalunyadiari.com

Perfecta per a sostres oblics

Hi ha zones que suposen un problema més gran a l'hora d'escollir els mobles a col·locar-hi. En aquest cas, es poden incloure els sostres inclinats, ja que no sempre és senzill aconseguir aprofitar tot l'espai. Amb aquesta prestatgeria no tindràs aquest problema perquè els cubicles van de manera escalonada.

Això us ajudarà a tenir un lloc d'emmagatzematge en una zona així i, a més, d'una manera molt senzilla. I és que no necessitaràs cap eina per tenir la teva prestatgeria muntada. Només hauràs d'anar encaixant els diferents cubicles entre ells perquè l'estructura es formi.

Està fabricada amb polipropilè, un material que fa que la carcassa sigui altament resistent i que, a més, sigui molt senzill de netejar. Pel que fa a les seves dimensions, aquestes són de 106 x 110 x 30 centímetres. El pes és d'1,5 quilos, per la qual cosa resulta molt senzill moure-la quan vulguem.

No et preocupis, que no se'ns ha oblidat dir-te el preu. Però és que primer volíem explicar-te totes les seves característiques perquè després et puguis sorprendre amb ell. Podràs fer-te amb aquesta prestatgeria per només 19,99 euros a través de la pàgina web de Lidl.