Imatge del logo de Mercadona.

Triomfa a Mercadona el producte d'1,45€ que et deixarà la casa més neta que mai

Els usuaris que ho han provat el consideren un producte 'màgic'

Gràcies a Mercadona, netejar podria deixar de ser una tasca complicada i pesada. La solució als nostres problemes vindria dels seus productes elaborats a Huelva, de la mà del Proveïdor Totaler Nuvaria Global.

Encara que la seva aparença sigui més aviat simple, el cert és que aquest nou utensili podria amagar 'màgia. Això no ha passat  desapercebut a les xarxes, on nombrosos consumidors assenyalen que realment és màgic.

Un dels productes de neteja més versàtils de Mercadona

Per sort per als clients de Mercadona, els 'Caps', la cadena de supermercats valenciana han col·locat als seus passadissos  un producte molt cridaner. Parlem de l'Esborrador Màgic de Bosque Verde, un producte de neteja molt avantatjós.

Està disponible a  més de 1.600 establiments d'aquesta cadena. Així, molts usuaris podran gaudir d'aquest utensili, ideal per netejar amb profunditat més del que ens podríem imaginar. A diferència d'altres, l'Esborrador Màgic té una propietat que el converteix en un producte molt especial: és molt versàtil.

Esborrador màgic
L'Esborrador Màgic destaca tant per la seva utilitat com pel seu econòmic preu | MERCADONA

Com que està compost per dues cares diferenciades entre si per colors, el producte compta amb dues funcions molt atractives. La cara blanca és l'encarregada d'eliminar les taques més complicades.

En algunes xarxes, els usuaris han publicat diversos vídeos demostrant-ne l'eficàcia. Sembla que s'està guanyant el cor d'aquells que no trobaven la manera d'eliminar les taques més molestes.

D'altra banda, la cara de color vermell és útil per absorbir els possibles residus restants de les taques. Cal recordar que si compres un paquet, podràs gaudir de 3 esponges. A més, com que té un tacte tou, s'adaptaran perfectament a l'element que es vol netejar.

La combinació de les dues cares el converteixen en un producte ideal per eliminar marques i taques de brutícia de qualsevol superfície. Gràcies a la seva efectivitat, podràs netejar portes, parets, sòcols, terres o materials esportius, entre altres coses.

▶️ Vídeo del dia

Com es fa servir l'Esborrador Màgic?

La veritat és que el seu ús és molt senzill, ja que només hauràs d'humitejar el producte amb aigua. Un cop fet això, és recomanable fregar la zona que desitgem amb la cara blanca del producte.

Depenent de la mida de la superfície que vulguis tractar, a més, pots optar per retallar l'esponja que estiguis utilitzant. D'aquesta manera, optimitzaràs la quantitat d'usos que podeu donar a l'Esborrany Màgic.

També pots intensificar l'efecte desitjat absorbint les restes amb la cara de color vermell. Així, ho deixaràs tot com si fos nou, des de les teves sabates preferides fins a les banyeres i plats de dutxes de casa teva.

L'altre producte de Mercadona que és cada cop més popular

Si deixem enrere la secció de neteja i ens enfoquem a la seva secció de begudes, podrem trobar un veritable tresor amagat. Mercadona ha posat a la venda dues begudes de Kèfir, un producte lacti cada cop més conegut gràcies als beneficis que exerceix sobre el nostre organisme.

La primera opció disponible és el Kèfir Natural 0% Matèria Grassa, la beguda perfecta per a aquells que vulguin un producte desnatat que no tingui sucres afegits.

Imatge del quefir de Mercadona
A Mercadona podràs trobar dues versions diferents d'aquesta beguda | Mercadona

En el cas que vulguis tastar alguna cosa diferent, pots triar el Kèfir de Coco. Gràcies a la seva composició totalment vegetal, el públic, que dugui a terme una dieta allunyada de productes de procedència animal podrà gaudir d'aquesta beguda saborosa.

El més cridaner d'aquestes begudes és la manera com les pots consumir. Tot i que molts opten per ingerir-les així com així, és possible combinar-les amb altres aliments com els cereals, les galetes o les fruites. Així, es converteix en una opció molt atractiva per als esmorzars o per als berenars.