Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb vitroceràmica bruta i cercle groc amb noi creuant els braços

El truc casolà per netejar en pocs minuts una vitroceràmica molt bruta

La vitroceràmica és un dels electrodomèstics que més s'embruta diàriament

En són molts els electrodomèstics que tots tenim a la cuina. Tanmateix, entre els que més s'embruten hi ha la vitroceràmica. Cada dia cal netejar-la perquè es taca quan preparem qualsevol plat al foc.

Hi ha diferents productes a la venda per deixar-la com a nova, però també hi ha trucs casolans. Així, per exemple, n'hi ha un de molt eficaç que permet aconseguir que fins i tot les vitros més brutes quedin perfectes en pocs minuts.

El truc per deixar com a nova la vitroceràmica més tacada

A totes les cases hi ha vitroceràmica on es cuina, per això, cada dia s'embruta i s'ha de netejar. A moltes persones els fa mandra fer-ho i posterguen el moment d'adequar-la, així es propicia que cada vegada s'hi acumuli més greix. Per fer aquesta tasca domèstica hi ha un remei que resulta ràpid i senzill.

Igual que hi ha trucs casolans per deixar el terra com a nou, també n'hi ha un d'específic per a aquest electrodomèstic on es prepara el menjar. L'ha revelat el youtuber SuperFrank Shorts, i és realment fàcil i efectiu, tant és així que s'ha viralitzat. Només cal vinagre, bicarbonat de sodi i aigua.

Como arreglar una vitrocerámica en 1 miunto FACIL y SENCILLO !! / limieza casera COMO NUEVA!

Quan es tenen aquests productes, cal barrejar una cullerada de bicarbonat en aigua. El resultat que s'obtingui s'ha d'abocar sobre la vitroceràmica i estendre'l a continuació per tota aquesta. Llavors, cal encendre els focs i esperar que bombollegi la solució que s'hi ha abocat.

Quan això passi, és quan cal posar també un rajolí de vinagre a l'electrodomèstic i deixar que actuï uns minuts. Després, s'apaguen els focs i, amb compte, es freguen les taques amb una esponja que no rasqui. Per últim, només quedarà passar un producte específic per a vitro i assecar sense cremar-se.

Més trucs per netejar la vitroceràmica

Com que mantenir la vitroceràmica neta és una cosa que preocupa més d'un, a internet hi ha moltes més recomanacions per fer-ho. Per exemple, el canal de Youtube de Veronika Mun exposa que la millor manera de deixar-la com a nova és amb una mescla casolana. Aquesta s'elabora amb vinagre netejador amb un 8 % d'acidesa i aigua.

Como limpiar la vitroceramica de forma rápida, eficaz y económica

D'una altra banda, al canal Efecto del orden s'aposta per netejar-la amb vinagre i bicarbonat. Però a aquests productes s'hi uneix un tercer: suc de llimona. Interessant, oi?

Això sí, també hi ha els que prefereixen utilitzar productes de supermercat específics per a vitroceràmiques. I fins i tot els que netegen la seva diàriament amb esponges sabonoses o tovalloletes. Vaja, que hi ha trucs de tota mena, només cal triar-ne quin.