Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un pot ple de fulles de llorer i unes mans subjectant una cartera amb diversos bitllets d'euro

Jo ho estic fent: el truc del llorer a la cartera perquè no et faltin els diners

Aquest truc atraurà els diners i l'èxit en les teves inversions

Actualment, són moltes les persones que volen fer el que és impossible per estalviar. O, almenys, per guardar uns quants diners davant qualsevol imprevist. L'encariment de la vida ha afectat de manera directa la butxaca, per això sempre és bo conèixer alguns trucs.

El pensament sobre com incrementar els ingressos no deixa de rondar per la nostra ment. I és que quan arriba el final del mes, semblem notar que el nostre salari no ens arriba i ja no és suficient. En aquest cas, volem compartir un truc que es duu a terme des de fa molt de temps. Es basa a col·locar unes fulles de llorer a la cartera seguint alguns passos senzills.

El llorer, una planta amb una llarga història

El primer que has de saber és que el llorer és una planta amb una llarga història al darrere. Molts pensen que és la portadora de l'energia del poder, del triomf i de la saviesa, per això és molt utilitzada en temes d'esoterisme.

Muntatge amb una porta blanca amb una clau i un cercle amb diverses fulles de llorer
El llorer es fa servir en molts trucs per atreure l'abundància i la bona sort a casa. | Pexels, Getty Images Pro

Utilitzant-la bé, els resultats poden ser diversos. Per exemple, es fa servir per atreure bona fortuna, prosperitat, abundància i, el que més sol interessar, un extra de diners.

Segur que coneixes el llorer per la seva inconfusible aroma. Es tracta d'una planta que es fa servir com a condiment per a molts plats, com ara els guisats, i que també compta amb propietats medicinals. Ara aprendràs altres trucs per explotar el seu poder.

Està relacionada amb molts trucs per atreure poder

El llorer és una espècie autòctona de la regió del mar Mediterrani. Com dèiem, es relaciona amb una gran quantitat de trucs que et poden resultar interessants. Per exemple, hi ha persones que cremen fulles de llorer a la llar, unes altres les col·loquen sota el coixí. Així mateix, també es col·loquen al paper higiènic. Tot i això, encara n'hi ha més.

L'aroma del llorer, en teoria, s'encarrega de repel·lir les males energies, atraient alhora les positives. Per aquest motiu, hi ha una altra bona manera d'aconseguir allò que vols a través d'aquesta planta. Sobretot, si els teus problemes estan relacionats amb la manca de diners.

Muntatge amb una dona dormint i diverses fulles de llorer amuntegades
Col·locar fulles de llorer sota el coixí és un dels remeis més coneguts. | Getty Images, Getty Images Signature

Així pots fer servir el llorer perquè no et faltin els diners

Aquest truc és un d'aquells que va passant de generació en generació i que tots hauríem de conèixer i posar en pràctica alguna vegada. Es tracta d'agafar unes quantes fulles de llorer per guardar-les al costat dels bitllets. Ara bé, no serveix de fer-ho qualsevol dia. Per notar-ne els efectes, cal fer-ho una nit de lluna nova. A més, les pots deixar assecar abans de posar en marxa aquest procediment.

Ja sabem la importància de tenir diners, sobretot, en una època en què s'ha convertit en un bé escàs. El llorer, en aquest punt, garantirà l'èxit en qualsevol compra i inversió que duràs a terme pròximament després de fer aquest truc.

També es fa servir acompanyat d'una pregària

Ara que coneixes un dels trucs més estesos pel que fa al llorer, també és bo conèixer altres pràctiques per utilitzar aquesta planta a favor teu. Per atreure diners amb ella, una altra cosa que pots fer és agafar tres fulles, que significaran salut, diners i amor.

Després, lliga-les amb una corda a la part de baix. Un cop fet el teu amulet, li has de donar força subjectant-lo amb la mà esquerra i repetint tres vegades el teu nom. Això ha d'estar acompanyat de la següent oració:

«En el nom de Déu Pare, Déu Fill i l'Esperit Sant, jo dono la força i el poder a aquest llorer perquè m'ajudi a la meva vida per sempre tenir amb potencial infinita salut, diners i amor. Així és, així serà i així va ser».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!