Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'uns llençols blancs doblegats i apilats i al capdavant una rodona vermella amb el rostre de la influencer L'Ordenatriu

El truc de La Ordenatriz per rentar els llençols i que quedin com a nous

La 'influencer' de neteja i ordre té el millor truc per deixar els llençols del llit com si fos el primer dia

Que la nostra llar estigui igual de neta i ordenada que el primer dia és una de les tasques més complicades a què ens enfrontem diàriament. Tot i intentar-ho, és difícil que alguna cosa com els llençols quedin tan impecables i ens produeixin la mateixa sensació de confort que el dia que els comprem o com quan anem a un hotel.

Per això, La Ordenatriz s'ha posat fil a l'agulla amb aquesta qüestió. La influencer de neteja i ordre et porta un dels millors trucs per mantenir els teus llençols igual de nets, o fins i tot més que el primer dia, que voldràs posar en pràctica només saber de què es tracta.

El truc de La Ordenatriz per rentar els llençols

La Ordenatrizinfluencer d'ordre i neteja, no ha dubtat a oferir als seus seguidors un dels consells més útils per mantenir els llençols sempre nets, igual que el primer dia.

I és que per assegurar-te que els teus llençols estan el més net i blancs possibles, cal anar especialment amb compte amb com i quan fem el rentat. La Ordenatriz ha explicat que, abans que res, has de tenir en compte que cal fer-ho una vegada a la setmana, ni més ni menys.

Un rentat que farem a consciència, deixant "un pam lliure entre la roba i la part superior de la rentadora" i tan sols utilitzant la quantitat de detergent indicada al mateix envàs, que pot variar segons el fabricant.

També cal vigilar amb la temperatura, ja que, com més gran sigui, "més arrugats estaran els teus llençols", ha assegurat la influencer. No obstant això, la clau per evitar les molestes arrugues és com s'estenen. "Evita planxar. Esmera't a estendre molt bé o fes els llits immediatament que surtin de la rentadora", ha aconsellat.

A més, La Ordenatriz ha alertat sobre el suavitzant. "Evita fer-lo servir, ja que endureix les fibres i més fins i tot en aquests llençols de 300 grams de cotó". Pren nota i veuràs el canvi!

No a les "rutines innecessàries"

Un altre dels consells que ha volgut fer La Ordenatriz és evitar sortir-nos dels passos que ja tenim marcats. "No usem rutines innecessàries en el rentat habitual", ha especificat la 'influencer' de neteja.

I és que només cal afegir nous passos a la nostra rutina en cas que hagi succeït alguna cosa especial, com algun 'accident'. En aquest cas, cal fer un tractament anterior al rentat, segons ha assegurat.

"Quan hi ha accidents com un vòmit, sang, suor, pis... Cal pretractar-ho abans". Per fer-ho, La Ordenatriz especifica que cal, com a primer pas, retirar les restes sòlides que hi pugui haver amb aigua.

I, després, afegir a la zona afectada una mica de bicarbonat i aigua oxigenada, i deixar que actuïn durant mitja hora. Ara sí, després d'haver realitzat el 'pretractament', La Ordenatriz indica que ja es pot fer fora a la rentadora.

En el cas de tenir els llençols grocs, la influencer també ha explicat què cal fer. "Si els llençols han estat molt temps guardats i estan groguencs, fes servir percarbonat". Però és un producte que només s'ha de fer servir en aquest tipus de casos.