Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del logo de la botiga Carrefour

Els 20 productes que no trobaràs més a Carrefour: Doritos, Pepsi, Lipton i més

Des de Carrefour han pres la decisió dràstica de retirar dels seus prestatges diversos productes de l'empresa PepsiCo

Des de Carrefour han sorprès amb una mesura que no ha deixat ningú indiferent. El supermercat ha decidit deixar de comercialitzar alguns productes, els fabricats per la companyia PepsiCo, a causa dels seus “augments inacceptables” de preu.

La dràstica mesura ha ocasionat que cada vegada es trobin més lleixes buides on s'haurien de situar aquests productes. Al principi només passava a França, però també s'ha vist a Espanya, Itàlia i Bèlgica.

Carrefour comença a prescindir de diferents marques

Diversos són els clients de Carrefour que, a França, han trobat prestatges buits on abans hi havia productes com Pepsi, Seven Up o Kas. Aquest holding també ofereix les ampolles d'aigua Aquafina o els gaspatxos d'Alvalle.

Pel que fa als snacks, la companyia compta amb marques com Rufles, Doritos o Cheetos, així com Lay's, Santa Ana o Matutano. D'altra banda, tampoc no es vendran altres productes de pastisseria i cereals que pertanyin al paraigua de PepsiCo.

Aquests són els 20 productes que deixarà de comercialitzar

En concret, aquest és el llistat de marques de PepsiCo que deixaran d'oferir a Carrefour a causa de l'augment excessiu dels preus:

- Lay’s

- Doritos

- Cheetos

- Sunbites

- Ruffles

- Matutano

- Santa Ana

- Alvalle

- Quaker

- Pepsi

- Lipton

- Seven Up

- Kas

- Aquafina

- Gatorade

- Aquarade

- Rockstar

El supermercat ja ha llançat diversos avisos sobre els preus

Aquesta nova mesura és similar a la que Carrefour ja va prendre el mes de setembre passat. En aquell moment, l'empresa va incloure avisos a diferents productes de marques com Lidt o Lipton per informar que s'oferia menys quantitat mentre l'import era més elevat.

Aquesta és una pràctica que es coneix al mercat com a reduflació i que les associacions de consumidors no deixen de criticar. La raó és que causen un efecte d'engany sobre el comprador. Carrefour ha decidit lluitar contra aquestes pràctiques aplicant les seves mesures.