Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Mercadona i cercle vermell amb netejavidres amb mànec

Mercadona té el que necessites: el producte que fulmina les taques de la mampara

Acomiada't de veure taques de calç, amb constància i per menys de 2 euros pots tenir una dutxa lluent

En lloc de cortines, la mampara de la dutxa afegeix un toc estètic al bany, però també implica la necessitat de mantenir neta per evitar l'acumulació de taques de calç. I, francament, a poca gent ens agrada aquesta tasca desafiant i tediosa, o no?

Per sort nostra, Mercadona ha rellançat un producte clàssic que facilita aquesta tasca: el mànec netejavidres de la marca Bosque Verde. Aquest article, format per un mànec i una goma allargada dissenyada per arrossegar l'aigua i la brutícia, simplifica el procés de neteja.

A més, compta amb un petit forat que permet penjar-lo a la dutxa o la banyera, mantenint-lo sempre accessible quan ho necessitem. Ja que la constància a la neteja és clau per mantenir-la impecable.

Fàcil i pràctica, només cal voluntat

L'eficàcia d'aquest article rau en la simplicitat i la practicitat. Amb només mig minut d'ús cada cop que ens dutxem, podrem mantenir la nostra mampara lliure de taques molestes.

Muntatge amb botiga de Mercadona desenfocada i netejavidres amb mànec de la marca Bosque Verde
Per menys de 3 euros deixa la teva mampara impecable | Mercadona

Es recomana aplicar algun producte anticalç durant la dutxa i després utilitzar el mànec netejavidres per maximitzar els resultats. Aquest procés no només és ràpid i senzill, sinó que també ens estalviarà temps i diners en comparació amb altres mètodes de neteja més complexos.

Mampara neta amb menys de 3 euros

Un dels avantatges addicionals d'aquest mànec netejavidres és la seva assequibilitat, amb un preu de tan sols 2,60 euros. Amb una inversió mínima, podem gaudir d'una mampara de dutxa sempre impecable i lliure de taques.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.