Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb planxa i cremada a la roba i cercle vermell amb L'Ordenatriz

El truc d'una experta per eliminar cremades de la roba amb només 2 ingredients

Descobreix el truc per eliminar completament les cremades de la teva roba amb només dos ingredients i en molt poc temps

Segur que alguna vegada t'ha passat. És habitual que, de vegades, planxant, ens despistem en algun moment i acabem per cremar una mica la nostra roba. O també podem patir algun accident, com una cremada amb una cigarreta o perquè ens hem acostat massa a una estufa.

Si aquest és el teu cas, no et preocupis, perquè tot té solució. Encara que, si la cremada ha acabat trencant la tela, l'única cosa que pots fer llavors és recórrer a la costura.

Però, si només s'ha creat una petita taca, una experta en ordre i neteja et porta la solució definitiva. Amb aquest truc, tindràs la roba impecable amb tan sols dos ingredients i destinant-li uns pocs minuts.

El truc de L'Ordenatriu per eliminar cremades de la roba

La 'influencer' d'ordre i neteja L'Ordenatriu et porta el truc infal·lible per eliminar qualsevol cremada de la roba. Tot i que dir-los adeu i recuperar el color original sembla molt més complicat i molest a simple vista, l'experta assegura que és possible i més senzill del que creus.

I tan sols necessites dos ingredients que segur que tens per casa i uns quants minuts. Segons ha afirmat, per dur a terme l'eliminació total de les cremades més lleus a la teva roba, només necessitaràs aigua oxigenada i bicarbonat. "Posem una mica de bicarbonat per sobre de la zona afectada i unes gotetes d'aigua oxigenada".

Després d'això, cal esperar només mitja hora amb els dos productes barrejats damunt del teixit afectat i raspallar quan hagi passat el temps. I ja està, màgia. Les cremades han desaparegut completament de la teva roba i ja no seran més una preocupació per a tu.

En alguns casos, aconsella que, per veure un millor resultat, cal rentar la roba primer. Tot i això, depenent de la cremada, en altres no caldrà i el teixit ja es veurà net com el primer dia.

Tot i que sí que ha alertat d'una cosa important que cal tenir en compte. Després de posar els dos ingredients i deixar-los actuar, cal vigilar amb el sol. "Ja saps que, mentre estigui la barreja posada no li ha de tocar el sol", ha avisat L'Ordenatriz.

Si portes a terme correctament els passos de la influencer d'ordre i neteja i tens en compte els seus advertiments, tindràs la roba lliure de cremades i com si fos nova. Prova-ho!