Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un cotxe blanc repostant en una benzinera BonÀrea

La cadena de benzineres catalana que és la més barata d'Espanya, segons l'OCU

Des de l'Organització de Consumidors i Usuaris han dut a terme una anàlisi fins a trobar l'estació de servei més econòmica del país, i és catalana

L'OCU cada cop està més preocupada pel preu dels combustibles. Per aquest motiu, no han dubtat a fer una anàlisi de més de 10.000 benzineres de tot el país per aconseguir trobar la més econòmica.

El preu del combustible ha patit fortes pujades en els darrers dos anys. Això fa que cada cop siguin més les persones que miren al detall el valor del litre per aconseguir estalviar a final de mes. Seguint els consells de l'organisme podreu estalviar fins a un 10%.

Aquesta és la cadena de benzineres catalana més barata segons l'OCU

Després de publicar-ne l'estudi, l'OCU ha determinat les cadenes de benzineres més barates de tot el país. En aquest cas, la que surt més econòmica, tot i no ser la més coneguda a nivell de tot Espanya, és BonÀrea.

És una cadena que es troba només a Catalunya, així com a certes zones d'Aragó. Segons l'informe, és la que ofereix el preu més baix tant per al gasoil A com per a la gasolina 95 i 98.

Una benzinera de la marca BonÀrea de nit amb els llums encesos
L'OCU confirma que BonÀrea ofereix el millor preu tant en benzina com en gasoil A | BonÀrea

En triar una benzinera econòmica, es pot estalviar fins a una mitjana d'un 10% en cada proveïment. És a dir, un total de 20 cèntims per litre si parlem del gasoil i d'uns 15 cèntims per litre a la benzina.

Altres cadenes econòmiques per estalviar en proveir

D'altra banda, tot i que BonÀrea és la que més destaca pel seu bon preu, hi ha altres detalls a tenir en compte. Per això, l'OCU també destaca altres cadenes que poden ser interessants si el que busques és estalviar en omplir el dipòsit.

Al dièsel, també pots triar opcions com GM Oil, relacionada amb els cash GM, així com Beroil, Campsa Express i Petroprix. En aquest sentit, menys Beroil, parlem de cadenes de benzineres automàtiques. Si el que necessites és proveir amb benzina, altres opcions interessants poden ser GM Oil, Campsa Express, Petroprix i Plenoil.

Aquestes són les cadenes més cares segons l'OCU

Per la seva banda, des de l'OCU també hi han inclòs les benzineres que surten més cares. De forma general, com indiquen a l'organisme, sol sortir més car omplir el dipòsit a les estacions de servei més conegudes.

Per exemple, per al gasoil, les que resulten més cares són ISD, Repsol, Cepsa i BP. Per a la benzina, són BP, Petronor i Petrocar. Tot i això, els segueixen molt de prop altres, com Repsol i Cepsa.