Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge foto establiment Mercadona amb patates fregides formatge

He tastat les noves patates de Mercadona i el seu sabor m'ha deixat molt sorpresa

A Mercadona han llançat un nou snack molt cruixent que només és apte per als amants del bon formatge

Des de fa unes setmanes podem trobar a Mercadona la secció de snack força renovada. Hem pogut tastar les patates fregides de Ketchup, les de pebrots rostits i ara no podien faltar les de formatge.

La veritat és que aquest supermercat sembla que va per èpoques, poden estar mesos sense treure res de nou en aquesta secció i després, de sobte, no saps quin snack provar primer perquè comencen a llançar un munt.

De les tres novetats més famoses de Mercadona la que em cridava menys l'atenció clarament era la de formatge, ja que podem trobar molts snacks d'aquest sabor. Tot i això, en provar-les m'he adonat que no té res a veure amb els snacks de formatge "tradicionals".

Ondulades i de gust de formatge: a Mercadona

Sent clara i concisa, et diré que aquestes patates només agradaran als que els encanti el formatge. El seu sabor no passa res desapercebut; és obrir la bossa i t'inunda l'olor de formatge, però no un qualsevol, compte, perquè fan olor consistent.

I de sabor doncs el mateix. Hi ha molts snacks amb aquest ingredient que tenen un sabor molt fluixet, però amb aquest de Mercadona, és tot al contrari.

patates fregides de formatge amb bol de Mercadona
Així d'ondulades són les patates de formatge de Mercadona | catalunyadiari.com

Tenen un sabor força fort de formatge i estan molt cruixents, gràcies a la seva cort extra ondulat. En definitiva, pel meu gust aquest producte de Mercadona no està dolent, per prendre amb unes cerveses, refrescos... està força bé.

Tot i això, pel meu gust és per combinar-les amb altres d'un altre sabor, ja que poden resultar una mica repetitives i acaben cansant una mica.

informació nutricional patates fregides formatge snack Mercadona
Informació nutricional patates formatge de Hacendado | catalunyadiari.com

El seu preu és d'1,15 €, venen 150 grams i es poden trobar als establiments de Mercadona. A més, potser t'interessa saber que pertanyen a la multinacional nord-americana PepsiCo, què és el Proveïdor Totaler d'aquest producte, el qual les fabrica el centre que la companyia té a Burgos (Castella i Lleó).

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.