Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una dona mirant-se a un mirall, una altra d'una dona amb gest d'aprovació i una tercera d'una dona fent massatges a les celles

Els estilistes comparteixen el truc de la cella: treu fins a 10 anys de la cara

Amb el pas del temps les parpelles cauen i això fa que el rostre es vegi més envellit, però podem solucionar-ho amb el truc de la cella

Diuen que la mirada és el reflex de l'ànima. No obstant això, són moltes les persones que tenen una mirada bonica i brillant, però aquesta es veu entelada perquè els ulls es veuen cansats.

I quan es veuen d'aquesta forma, no sempre vol dir que no hàgim dormit bé. Normalment, els ulls es veuen cansats pel fet que la parpella superior cau i això fa que el nostre rostre sembli més trist i envellit.

Per què cau la parpella superior?

El primer que hem de tenir en compte és que es pot deure a diverses causes:

1. L'envelliment. Amb el pas dels anys la pell va quedant més flàccida a causa de la manca d'elasticitat i fermesa als músculs.

2. Fregar-se els ulls en excés. Aquest hàbit que se sol fer sense adonar-nos-en, és força perjudicial per a la nostra higiene ocular.

3. Agents externs. L'exposició al sol, les altes temperatures o la pol·lució, també tenen un impacte negatiu a les nostres parpelles.

4. La genètica. En aquest cas no es pot posar remei, ja que es produeix per un defecte en el desenvolupament de la funció del múscul elevador.

El truc de la cella per aixecar les parpelles caigudes

El primer que hem de saber és que no hi ha els miracles, és a dir, si vols alguna cosa ràpida el millor és passar per una cirurgia de Blefaroplàstia. No obstant això, com que no tothom vol passar per quiròfan o gastar-se diners, hi ha un truc per aconseguir-ho de manera natural.

El truc de la cella consisteix a fer exercicis facials per enfortir la zona muscular que sosté la pell. D'aquesta manera, fent exercicis des de la cella perquè s'aixequi i estiri del teixit posterior, aconseguirem grans resultats.

4 ejercicios para los PÁRPADOS CAÍDOS 👀 | Mifarma by Atida | Mifarma by Atida

Per això, només hem de fer un massatge amb les dues mans fent ús dels dits índex i cor. Hem d'anar fent un joc amb els dits, amb un efecte com si fos una pinça, i elevant cap amunt.

Recorrerem la cella fent aquests gestos, des de l'entrecella cap a la templa i amb moviments cap amunt. També podem utilitzar el palmell de la mà per fer el mateix moviment.

FORTALECE EL PÁRPADO SUPERIOR Y ELEVA LAS CEJAS PARA ABRIR LA MIRADA - Ejercicio Mirada Abierta

Usant el truc de la cella, en unes setmanes podem començar a veure els resultats.