Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb façana d'un supermercat de Mercadona i en un cercle la terrina de 400 grams de formatge mascarpone

El nou formatge saludable de Mercadona que recomanen els experts en nutrició

Mercadona ha posat a la venda aquest formatge que, a més, es pot utilitzar per preparar tota mena de receptes

Mercadona té entre els seus objectius sorprendre els clients llançant nous productes que satisfacin les seves necessitats i que, a més, siguin saludables. I un exemple és el nou formatge que ha posat a la venda i que alguns professionals de la nutrició ja aconsellen.

Es tracta del seu formatge mascarpone, que és la seva versió del famós i tradicional formatge italià. Mercadona el té ara als supermercats, i destaca al seu torn per un altre avantatge important. Ens estem referint al fet que es pot utilitzar per preparar tant plats dolços com salats.

Mercadona: el nou formatge sa

Mercadona sol estar al punt de mira dels professionals de l'alimentació, ja que són molts els productes que té a la venda. Alguns reben crítiques dels esmentats experts per no ser tan sans com haurien de ser. No obstant això, altres sí que obtenen els seus aplaudiments i fins i tot arriben a recomanar-los per portar dieta saludable.

Aquest darrer seria el cas del seu formatge mascarpone, que es troba a la venda sota la marca Hacendado. Sí, perquè ja està sent aconsellat per diferents nutricionistes, com seria el cas de Carlos Ríos, creador del moviment conegut com a Realfooding.

Per què ell i altres companys de professió aconsellen aquest nou aliment de Mercadona? Per diverses raons. Entre elles, perquè no té afegits que no aporten res. Tant és així que només s'ha elaborat amb nata pasteuritzada, de llet de vaca, i corrector d'acidesa.

Així mateix, ho recomanen perquè, encara que aporta 50 grams de greix per cada 100 de producte, 37 grams són de greixos saturats. I, per si no n'hi hagués prou, també és una bona opció per incloure a la dieta perquè és ric en probiòtics, en vitamines, així com en calci i fins i tot en magnesi.

Més dades d'interès del formatge mascarpone de Mercadona

Mercadona, vist el que s'ha vist, està triomfant amb aquest formatge del qual interessa conèixer més propietats. Entre elles, per exemple, que és molt suau i cremós. Per això és un veritable plaer per al paladar.

Muntatge amb botiga de Mercadona de fons desenfocada i terrina de formatge mascarpone de 250 grams
Disponible en dues mides! | Mercadona, Europa Press

No menys interessant és saber que es pot utilitzar per preparar postres, com seria el cas del tiramisú. Però també és fantàstic per untar-lo en pa i menjar-lo com a aperitiu. Sense oblidar que també es pot fer servir per elaborar des de tradicionals croquetes fins a risottos, passant per smoothies i fins i tot farcits de pollastre i salses.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Recibe GRATIS las novedades de Mercadona! Pincha aquí para entrar en nuestro canal de Telgram

Aquest formatge, que té un gran sabor, el pots comprar als supermercats de Mercadona de dues maneres. D'una banda, en terrines de 400 grams, que costen 4,40 €, i, de l'altra, en envasos de 250 grams, el preu dels quals és de 2,55 €.