Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb cartell de Mercadona i cercle vermell amb gloss volumizer de Mercadona

Causa furor la lluentor de llavis de Mercadona amb àcid hialurònic i efecte immediat

Els clients de la cadena de supermercats asseguren estar encantats amb els efectes ràpids d'aquest nou producte de Mercadona

El món de la bellesa i la cura personal sempre està en constant evolució. En aquesta ocasió, el centre d'atenció recau sobre la lluentor de llavis Volumizer Gloss Deliplus de Mercadona, que ens n'ha conquerit moltes per ser una solució assequible i efectiva a l'hora de voler lluir uns llavis més voluminosos.

Dóna volum als teus llavis per tan sols 5 euros

Personalment, com algú que sempre ha tingut llavis fins, havia estat esperant ansiosament l'arribada d'un producte com aquest. No només compleix amb les meves expectatives, sinó que ho fa a un preu accessible de només 5€. I amb resultats immediats!

El Volumizer Gloss Deliplus destaca per la fórmula única que incorpora mentol i àcid hialurònic, dos components essencials per aconseguir uns llavis més grans i perfectament hidratats. El mentol proporciona una sensació refrescant, mentre que l'àcid hialurònic hidrata deixant els llavis suaus i voluminosos.

Muntatge amb botiga de Mercadona i gloss volumizer de Deliplus
Fes-te amb ell per només 5 euros! | Mercadona, Europa Press

Quin color prefereixes per avui?

La lluentor de llavis està disponible en una atractiva gamma de set colors. Aquesta inclou tons com nude, pink nude, corall, rosa, morat, transparent amb centelleigs i transparent normal.

Des d'un estil natural fins a un més audaç i vibrant. Ja veus que la versatilitat a l'elecció de colors ens permet adaptar el nostre aspecte segons l'ocasió. En definitiva, amb la seva paleta irresistible de colors i la seva capacitat per transformar el nostre aspecte en qüestió de segons, aquest producte s'erigeix com a un must have.