Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Blanca Espada

Blanca Espada Barba

Blanca Espada va estudiar Comunicació Audiovisual a la UAB i té una diplomatura en redacció periodística. És una apassionada de la lectura i l'escriptura, així com del cinema. Ha dedicat més de 12 anys a la redacció en mitjans digitals així com a la creació i edició de contingut audiovisual. Va fer també un grau de Direcció i Guió a CEEC (Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya). Ha col·laborat amb molts dels grans mitjans digitals com OkDiario o Tendenzias.com.

 

S'ha especialitzat en temes d'actualitat i la seva cura i constància l'han convertida en una experta sobre els moviments de diferents firmes de supermercats com Mercadona o LIDL. Coneixeràs de la seva mà les millors ofertes, productes i trucs per treure partit extra a les teves compres, així com els descomptes d'aquests gegants de l'alimentació, novetats i canvis de preus dels seus productes estrella.

 

Blanca Espada també és redactora a Sabor Gourmet. Portal de referència en contingut relacionat amb el consum, consells per al dia a dia i tips de salut. 

 

 

El meu Linkedin | E-mail de contacto | El meu Twitter

Notícies publicades
croquetes amb martin berasategui i el seu restaurant de fons
Muntatge de Carrefour i oli