Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb tassa d'infusió verda i cercle vermell amb Beatriz Larrea

Adeu als refredats amb la infusió recomanada per la nutricionista Beatriz Larrea

Al perfil d'Instagram, l'experta comparteix els molts beneficis que té per al sistema immunològic aquesta infusió

La temporada de grips i refredats sembla no donar treva, però la nutricionista Beatriz Larrea té un consell infal·lible per dir-los adeu: una tassa diària d'infusió de te verd.

Al seu perfil d'Instagram, @blarrea, destaca els beneficis d'aquesta beguda per prevenir malalties i reforçar la salut en general. Larrea assegura que la simple acció de gaudir d'una tassa diària de te verd pot millorar significativament la salut en enfortir el sistema immunològic.

A més a més, aporta antioxidants i polifenols equiparables a les vitamines C i E. Aquests compostos no només actuen com a defensors contra els radicals lliures, sinó que també creen una barrera protectora que contribueix a reduir la inflamació a l'organisme.

Actua en benefici del sistema immunològic i cardiovascular

Una infinitat de beneficis donen suport a l'afirmació de Beatriz Larrea i un dels estudis més rellevants és el realitzat pel científic Sven Wolfram. El qual parla sobre els efectes del te verd i les catequines EGCG en la salut metabòlica i cardiovascular.

De fet, Wolfram conclou que la inclusió d'aquesta infusió a la dieta diària pot tenir impactes positius a la nostra salut. Però si ets de les que no troben agradable el sabor del te verd, pots estar tranquil·la.

Potencia el sabor de la teva tassa de te

Beatriz Larrea suggereix opcions per potenciar els efectes d'aquesta infusió. L'addició d'espècies com la canyella, llets vegetals o gingebre millora el sabor. A més d'aportar propietats addicionals que reforcen el sistema immunològic i ofereixen una experiència sensorial única. Mantingues a ratlla els refredats amb un te verd cada dia!