IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aquest truc demostra que hem posat malament la sal tota la vida

Un vídeo de Twitter s’ha fet viral per demostrar que el relleu de la base dels salers i pebrers podrien fer-se servir per posar aquests condiments

Te enseñamos un truco perfecto para echar la sal de forma más sencilla
Un truc perfecte per posar la sal i el pebre d'una manera més simple | Cedida

Cada vegada més la gent es preocupa de dur una dieta rica i equilibrada i hi ha certs aliments que hem de tenir molt present. Cal controlar bé la sal, el sucre i les espècies perquè un excés d'aquestes poden no ser massa bons per la nostra salut. La clau és saber quina quantitat de sal s'ha de posar en els menjars, però realment ningú ha pensat abans en la manera com hem de fer-ho. Existeix un truc no només serveis per la sal, sinó també pel pebre o altres condiments amb recipients semblants.

La clau està en el relleu de la base dels salers i pebrers

Realment tothom és lliure de posar-se la sal i el pebre com vulgui, sense cap mena de dubte, però els recipients d'aquests productes podrien estar pensats especialment per fer-los servir segons un mètode en concret. Així ho ha demostrat un vídeo que s'ha fet viral a Twitter i ha avançat 'La Coctelera'.

Efectivament, el relleu que tenen els salers i pebrers a la seva base té aquesta utilitat concreta. És molt probable que poca gent ho hagi descobert per sí mateixa, però veient-ho en aquest vídeo és una utilitat que podria tenir sentit. Aquestes imatges donen voltes per les xarxes socials des de fa uns dies i en poc temps es va fer viral amb, de moment, més de 20.000 retuits i més de 65.000 m'agrada, juntament amb 1.500 comentaris. Tot un descobriment.

  • També et pot interessar: La sal de l'Himàlaia i les seves virtuts.

Realment prové d'un altre vídeo que va publicar un noi als Estats Units i on es veu encara més clar l'efectivitat d'aquest truc per posar la sal o el pebre, en lloc d'agitar el recipient de dalt a baix. Tot i que ningú ha confirmat que les bases amb relleu hagin estat dissenyades especialment per fer-les servir d'aquesta manera, de fet molts usuaris asseguren que la forma és perquè les màquines puguin agafar-losquan els fabriquen, però és un gran truc que possiblement molta gent utilitzarà.

  


Comentaris

envia el comentari